Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
Parci
üzenetére
Igen, ahogy írod. Mivel a szűrőtartó a magas szűrő felső pontja körül érnek össze, nem viszi el a hőt. A screent se melegítem, nekem bevált a 100 fok és hideg minden felállás. Fermenteknél így is simán előfordul, hogy elég a 96-7 fokos víz. Tegnap ezeket kóstoltam össze a két géppel, ma meg egy Fathers decafot és Kávékalmár etiópot. Még azon is gondolkodom, hogy a nyomásmérő nélküli Robotot vegyem-e, mert nekem igazából a flow a fontosabb adat, nyomást érzed karból úgyis (nyilván ehhez tök szerencsés dolog, hogy kb egy hónapja itt van nálam egy nyomásmérős verzió és már nagyjából érzem ellenállásból az értéket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest