Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RetepNyaraB

nagyúr

válasz T0mBd1gg3R #119788 üzenetére

Ha szoktál járni rendes specialty kvzóba, kérsz tőlük valami világos nembrazilt és tetszik amit kapsz, de szívesen reprodukálnád otthon; na akkor el vagy veszve látatlanban. Véged, mint a botnak.
    Ha csak innál relatíve normális olaszpresszót saját magad gyártva, akkor van remény és jöhet mongyuk a dedica, mint legkisebb közös többszörös. Vagy a poemia, de mintha az előzőhöz jobban lehetne alkatrészt kapni. Sajnos ezekhez is alapvetően ajánlott nyomásfokozásmentes szűrő, hogy valami íze legyen. Más modot viszont nem is tudsz végrehajtani. Meg legalább az emlegetett graef 702. Ha van, használtan. Plusz tamper+tizedes mérleg, mint minimum. Így sem úszod meg 100-120 rugó alatt sehogyse, de ez már sztem bármilyen automatát simán meg fog verni (vagy én ittam eddig rossz automatákból, még mindig a kis saeco xsmart plus vezet - az eredeti, nem a philips által elbaszott), ha ráérzel.
    Viszont a szomorú hír az, hogy ha ráérzel, nagyon hamar feljebb fogsz lépni és kezdődik a végtelen pénzdobálás.
    Sztem végy egy csibó kapszulásat :K

Új hozzászólás Aktív témák