Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha szoktál járni rendes specialty kvzóba, kérsz tőlük valami világos nembrazilt és tetszik amit kapsz, de szívesen reprodukálnád otthon; na akkor el vagy veszve látatlanban. Véged, mint a botnak.
Ha csak innál relatíve normális olaszpresszót saját magad gyártva, akkor van remény és jöhet mongyuk a dedica, mint legkisebb közös többszörös. Vagy a poemia, de mintha az előzőhöz jobban lehetne alkatrészt kapni. Sajnos ezekhez is alapvetően ajánlott nyomásfokozásmentes szűrő, hogy valami íze legyen. Más modot viszont nem is tudsz végrehajtani. Meg legalább az emlegetett graef 702. Ha van, használtan. Plusz tamper+tizedes mérleg, mint minimum. Így sem úszod meg 100-120 rugó alatt sehogyse, de ez már sztem bármilyen automatát simán meg fog verni (vagy én ittam eddig rossz automatákból, még mindig a kis saeco xsmart plus vezet - az eredeti, nem a philips által elbaszott), ha ráérzel.
Viszont a szomorú hír az, hogy ha ráérzel, nagyon hamar feljebb fogsz lépni és kezdődik a végtelen pénzdobálás.
Sztem végy egy csibó kapszulásat
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest