- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiie6
csendes tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Én bátran ajánlom a DB1-et, nálam 11 hónapja kifogástalanul üzemel, a vendégsereg kiszolgálását is bírni fogja, főleg ha ez tejes italok készítésével is együtt jár, kelleni fog az a külön thermoblock.
Egy dolgot nem tudok, hogy ez a fix előáztatás sötétebb pörkölésű kávékra nem lehet-e negatív hatással, ha esetleg olyan vonalon mozogsz. Mivel én világoson, a megléte mindenképpen pozitív, a vízhozamot pedig szépen be lehet állítani, és hamar el lehet jutni arra a szintre, hogy az ember meggondolja, melyik specialty kávézóba megy be, mert több helyen csalódás lesz a presszó az otthonihoz képest. Nekem egyetlen okból nem lesz az utolsó gépem, mégpedig azért, mert szeretnék az előáztatással tovább kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Diablo IV
- Flipper Zero
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Tesla topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest