Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lszlfrng
csendes tag
Eddig sage barista express darálóm volt, de ...
Megjött az 1zptresso je-plus. Nem volt pontosan bekalibrálva, ezért óvatosan szétkaptam és megtörölgettem, mert (ahogy kell) olajos volt és a nagykönyv szerint bekalibráltam.
Első tapasztalat: nagyon szép a munka, az anyag, a dizájn. Precíz megmunkálás, egy tized mikronnyit üt a kés. Nagyító alatt a kónusz kés egy-két helyen picit csorba, valószínűleg nem a kivitelezés miatt, hanem a tárolás vagy összeszereléskor sérülhetett meg. Annyira kicsit, hogy nem befolyásolja a végeredményt.
A másik tapasztalat: hogy a 18g presszófinomra őrlés kb >200 tekerés, és a kar hossza miatt nem megerőltető hanem nagyon nagy körzést kell végezni. Harmadik őrlésnél már egy kicsit szomorú voltam.
Még gondolkodom, hogy mi legyen ennek a sorsa, mert nagyon jó cucc.
Lenne kérésem: szerintetek egy alap Eureka Mignon Silenzio (majdnem) van olyan jó mint ez az 1zpresso? Ha nem, akkor milyen elektromos lenne jó helyette? (NZ nem járja)

Az elvárás, hogy legyen kicsi, ne legyen hangos, lehessen karba őrölni. A kávét én mérem és adagolom, nem kell elektronika, időzítő, okosóra, smart funkció, csak bekapcs/kikapcs és csak ár/érték arány.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi