Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töpi
tag
válasz
Zen42
üzenetére
Szia,
Nekem van 10-esben és 18-asban és tökéletesen hozza, amit kell. Én mindenképp a pogácsa homogenitásában vagy az örlemény finomságában keresném a titok nyitját. Főleg annak tudatában, hogy a 10g-os IMS kosár gyakorlatilag teljesen megegyezik vele (műszaki rajz alapján mondom, mindegyiken 715db 0,3-as furat van, valamit gépészmérnökként hozzáteszem, hogy korrekt minőségben is van legyártva). Szerintem kicsit próbálkozz azért még vele mielőtt lemondanál róla, de ez csak személyes véleményem:) Nyilván egy Reneka feljebb van nála, de ne felejtsük el, hogy az 5-ször annyiba kerül. Nekem több barátom is rendelt belőle, miután nálam jártak, nem azért mert nincs jobb, hanem ár/értékben nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest