Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
verti1
üzenetére
Flairhez szerintem is jó, bár kávés kiállításokon a BWTs srácok mindig elmondták hogy a kancsó az csak ivásra való!
Régebben én is használtam időnként mg+ BWT kancsót a sok negatív vélemény ellenére, tudva hogy a gépemnek nem jó, mert igen is bizonyos kávéknál nagyon betaláltam vele.
ezt meg is írtam annó többször.
De például én minden fémet éreztem benne a rezet, a krómot, az alut, de még az ezüstöt is kicsit, bár ezzel a fémíz faszsággal úgy tudom egyedül vagyok
A Bestprotecthez képest íz szempontból sem rúg labdába.
Az pedig hogy melegen a 6,5pH feljebb megy az 2 dolog miatt sem győzne meg engem:
1.Hogy egy otthoni gép a 24órából legalább a felét ki van kapcsolva így többnyire a hideg savasabb víz eszi a gépet.
2.Ha a 6,5pH feljebb megy akkor gondolom a sima csap 7,4pH vagy a tudományosan bekevert designer víz is arányosan, tehát mindig savasabb marad a kancsós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest