- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
vicces1
üzenetére
Javaslom, kóstold meg ezt is. Mivel ezeknek a pöriknek jobban áll a hosszabb kivonatolási idő, 2.8-ig tekertem a Kinu-t, ez a finomság szerintem már pumpás gépnek is jó lehet. Ezt csak azért írom, hogy legyen hova tenni a koordinátarendszerben. Aki félre tudja tenni az ellenőrzését, és nem akar lemaradni ezekről a kivételes kávékról, az célozza be a Daisuke birodalom maradványait. Omniroast felé nézelődjetek, nem túl világos ez sem.
Szóval: 9Barista, Kinu M47, Nicaragua Hybrid Omniroast 18 grammból, kifelé 41 gramm. Ízben rendkívül édes, barackos. Szerintem iszom is a következőt. Valami 9 percre jött le, de nem volt nagyobb rózsa most szabadon, ez az oka. Azt tapasztaltam, hogy a nagy rózsa kell neki, viszonylag alacsony fokozaton. Ez egy picike volt maxon. Tudom, nem olcsó, de ha 200-ig akartok valami jót összerakni, akkor 9B+tekerőlant+hamarosan javasolhatom mellé a Nanofoamert is, ha beválik. Már úton van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Honor 200 pro
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest