Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Sok helyen látom, olvasom, hogy általánosan 8,5-9 bar az ideális a karos gépeknél. Ehhez képest nekem fura, hogy a Lelit Annám nekem kizárólag 11 bar környékén dolgozik a mutató szerint, akármilyen az adag, őrlemény...(igaz, a skála 8-12 közötti részt jelzi itt zölden, tehát megfelelőnek) Megnéztem néhámy moddolási videót is, akik 9 bar környékére lehúztak Lelit gépeket, vagy éppen mást, tehát elvileg lehet, kérdés, ennél a gépnél, kell-e...
Szerintetek megérné megpróbálni, megcsinálni? Tudom, lehet be van ragasztva ennél a típusnál az OPV, de nem biztos. És kéne egy nyomásmérő is, ha jól tippelek, valami ilyesmi?Illetve kérdezném azokat, akik szoktak moddolni, mit lehetne esetleg tuningolni egy Lelit Annán?
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.szerk: jó, hogy pont post írom, miközben fikázva van a Lelit...
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubuntu Linux
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Rockrider Race 940 S
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amennyiért hozzájutottam, simán költök még picit rá, ha van értelme, mert a következő kategória 300k körül lenne, azt most nem. Egyébként meg kedvelem az Annát, a kompromisszumok ellenére.
Felső szűrőt, IMS kosarat már vettem hozzá.
nem baj, nekem valamiért kifejezetten tetszik. a Bianca meg gyönyörű.