Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babyblue
újonc
sziasztok!
követem már egy ideje a fórumot, és többek közt az itteni, többnyire igen pozitív megítélése miatt a nyáron beruháztam egy Flair Classicba. előtte bialettin kezdtem az ismerkedést a minőségi kávézással, ahhoz vásároltam egy kőegyszerű Hario őrlőt, amiről nyilván a legelejétől érzem, hogy kevés a Flairhez, de eddig nem igazán volt annyi felesleges zöldhasúm, hogy okosan upgradelhessek.
alapvetően én még a lassúságával együtt is nagyon szeretem a kézi őrlőzés folyamatát, szóval mindenképp ilyesmiben gondolkodom, leginkább presszóra, nyaranta némi coldbrew-val kiegészülve, maximum 80ezer forintból.korábban úgy vettem észre, hogy ennyi pénzből a Kinu Phoenix volt az ajánlott, azonban mostanában érezhetően megnőtt a fórumon a 1Z Presso őrlők népszerűsége.
magamtól a Kinu Phoenix/1Z JX-Pro/1Z JE-Plus hármasból választanék, ezek tűntek első-második blikkre a legszimpatikusabbnak.
mit javasoltok? van hozzávetőleges konkrét tapasztalat az őrlési időre egy dupla presszóhoz az említett hajtányok esetén? megéri a plusz 30ezret a JE-Plus a JX-Prohoz képest?
válaszaitokat előre is nagyon köszi,
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mini PC
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tárhely szolgáltató választás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest