- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nos. Egy kis tejet melegitünk (nagyon) a csészébe. Elkeverjük benne a cukrot. A lefözött kávét (én sega inter. v casat szeretem) hozzá adjuk.
Akinek ilyen kávét adsz az öledbe omlik! -
Hujj gyerekek, beüzemelték az új kávégépet, frissen megőrölte a cuccost, kinyomta, én benyomtam egy cigi társaságában, ez az élet babocsai néni
-
V.Stryker
nagyúr
-
kew
senior tag
válasz
bezsebelek #170 üzenetére
görögbe próbáld ki, iszonyat jól csinálják
tényleg itthon nem lehet kapni ilyen dobozos nescafé frappét? kék pohár, benne gondolom ásványvíz, + a tetejébe van a cucc, amit ha elforgatsz és összerázod kiömlenek a porok, mehet bele a szívószál él dejólesz
kint baromi sok ilyet ittunk, de itthon még nem láttambár a múltkor az állatkerbe szürcsölgetett ilyet egy nő, de nem volt pofám odamenni, hogy honnan szedte
-
stangli
senior tag
Az ideális Reggeli Kávé menű
1, Gép bekapcs,
2, Kávé lefőzz
3, Vissza a gép elé á
4, Jelszó bevitele
5, Enyhe szürcsőlés
6, Rágyujtani
7. Belenyelintani a kávés böcime egy jó mélyet
8, Élvezni ezt az élet érzést Kávé, Duma, Cigi -
Kölök
csendes tag
válasz
bezsebelek #172 üzenetére
Meglepődtem volna ha Nescafét mondasz
-
molecula
csendes tag
válasz
tobacoster #168 üzenetére
Hú az tényleg fincsi!A Mc Donaldsban volt frappé fagyival valami isteni!!!!!
-
Kölök
csendes tag
válasz
bezsebelek #170 üzenetére
Ilyen Nescafét?
-
bezsebelek
csendes tag
válasz
Frappé, kint voltam olaszországban, ott ittam ilyet éjjel nappal, nagyon finya
-
Kölök
csendes tag
válasz
Most azonnal beljebb tolnék egy ilyet
[Szerkesztve] -
Kölök
csendes tag
Itt vettem a reggeli kávémat munkába jövet
-
Kölök
csendes tag
Nescafé-s jóreggelt
-
Kölök
csendes tag
I
IT
-
donperce
csendes tag
válasz
Vaszilijjj #159 üzenetére
Pedig igencsak ártalmas
, de mindenki eldöntheti maga mit szeret s mit nem
-
Kölök
csendes tag
Akinek van 5 perce annak könnyű
-
nemcso
őstag
Nescafe = kávé illúzió, mintha kávét innék.
-
donperce
csendes tag
válasz
Vaszilijjj #145 üzenetére
Necces, ez enyhe. Szerintem túl sok kávét nem láthatott, kb olyan mintha kávé automatábol innád, kávépor aroma plusz forró víz
-
Ricardo
titán
válasz
Pandimakaay #137 üzenetére
Nescafe-t csak akkor iszom ha nincs más
-
stangli
senior tag
válasz
mi az a nescafé?
-
bruszlii
újonc
válasz
Én mindig azt iszom. Azt a nescafé-s játék próbáltad már? Nagyon állat!
-
Pandimakaay
tag
sziasztok
ki kóstolta a nesccafé különböző fajtáit? kinek melyik izlik ? -
Kicker
őstag
válasz
Pandimakaay #134 üzenetére
loool
-
Pandimakaay
tag
Én azt vettem észre hoyg ha kettőt öntü nk egybe akkor már egész jó lesz
-
didros
senior tag
válasz
Pandimakaay #132 üzenetére
Ki nem? Szerintem majdnem mindenkinek megvoltak ezek, annyra ''kommersz'' termékek. Szerintem nem is olyan szörnyű az ízük. Ami legutóbb meglepett a Nescafétól, az a zöld színű instant kávéjuk volt. Majdnem olyan jó, mint egy valódi főzött kávé.
-
Pandimakaay
tag
sziasztok kóstoltátok már a nescafe 3in1 avgy 2in1 et?
-
tbs
addikt
válasz
Nicky Nygaro #129 üzenetére
Hát ja, nálunk is csak kölcsönbe vót egy fél évig, a fekete zacsis bejött a többi vicc. De ajánlom a tejhabgyártójukat is. Az a mai napig használatban van...
A legtutkóbb kávét azt a szüleim gyártják, házi pörkölés. Oldschool. -
brownus
veterán
válasz
Nicky Nygaro #122 üzenetére
lehet, hogy már (meg)égett a gumitömítés, vagy sok a zacc a szűrő alján. takarítsd ki hátha jobb lesz
-
Nicky Nygaro
tag
Idegenkedek a ''kapszulás'', ''párnás'' kávéfőzőktől... Nekem ne szabják meg mit tegyek bele...
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék.
-
viharhozo
addikt
válasz
Nicky Nygaro #126 üzenetére
A kotyogos az kotyogos, en nem vettem eszre kulonbseget az aluminium es a rozsdamentes kozott. A mellekiz a viz/kave hibaja.
-
tbs
addikt
válasz
Nicky Nygaro #126 üzenetére
Pl. a legkisebb nespresso manuál gép. Villanyos, perfekt kávét gyárt...
-
tbs
addikt
válasz
Nicky Nygaro #123 üzenetére
Inkább csak enegetikai szempontból pazarlás a gázos. Gondolj az unokáidra..!
-
viharhozo
addikt
válasz
Nicky Nygaro #122 üzenetére
A hagyomanyos a kotyogost jelenti? A mellekiz sztem a viz miatt lehet.
-
Nicky Nygaro
tag
Az igaz, hogy gáztűzhelyen drágább elkészíteni egy kávét, mint elektromos kávéfőzővel?
-
Nicky Nygaro
tag
Hagyományos kávéfőzőből milyet érdemes venni? Nekem van itthon egy kicsi (2 csészés) Zepter főző, de ez bűn rossz kávét készít.. Nem tudom miért. Ugyanakkor anyámék kávéfőzőjén főzött kávénak nincs az a mellékíze. Pedig hát az is ugyanígy működik... Nem értem.
Vagy az a titok nyitja, hogy az aluminium kávéfőző csinálja a jobb kávét, a rozsdamentes meg sz@r?
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Kómázás szempontjából a Senseo lenne a nyerő, mert egyszerűbb belelökni egy párnát és megnyomni a gombot, kb. fél perc alatt kilöki a kávét. De ugyebár nem tudsz kicsit erősebbet vagy kicsit lightosabbat főzni, ez hátrány. Azóta külföldön láttam már másféle párnákat is hozzá, ott volt vagy 10 féle ízű és erősségű, tehát lehet, hogy ez sem lesz sokáig gond, most mindenesetre az, szerintem...
A másik kettő közül tényleg a Krups a szimpatikusabb, valahogy a Fagorról mindig a mosógép jut csak eszembe, a Krups viszont csak kávéban utazik...
Szvsz leginkább a Krupsot választanám, kivéve ha nem akarok szöszölni a kávé betárazásával és sem túl hosszú, sem túl rövid kávéra nem vágyom, mert akkor jó a Senseo is. Gondolom én. Khm, lehet, hogy csökkenti a véleményem hitelét, hogy épp egy jó hosszú tejes Nescafé Gold Decaf-ot iszom? -
Sir Pocok
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek van szabad pár perce az egy kicsit segíthetné a munkánkat azzal, hogy a következő kérdőívet kitölti. [link]
Nem sok kérdés szóval nem kell félni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
kew
senior tag
No idén egy új kávémasinával szeretném meglepni magam karácsonyra
Olyat szerettem volna, hogy ha reggel félkómásan kimegyek, csak megkelljen nyomni egy gombot, és máris csorog a finom kávé. De beláttam, hogy az ilyen teljesen automata gépek baromi drágák, így lefaragtam igényeimből az automata részt, és megelégszem azzal, hogy finom kávét csurgasson a gép
Lényeg hogy gyorsan lefőzze, a mostaninak kb 10 perc kell, mire kitolja a 2 csésze kávét. Igaz, nem egy mai darab
Eddig 3 kiszemeltem van:
1. Philips HD 7810/60 Senseo ([link]), bár nemtom mennyire éri meg az a kis kávépárna bele... de mindenesetre jólnéz ki
2. Krups K2 XP4020 ([link])
3. Fagor CR-18 ([link])
Szerintetek? Én eléggé hajlok a Krups felé, az vmi jó márkának tűnik -
Ariadne
őstag
Valami nagy multi áruházban beálltam a sorba, kávéillatot szimatolva, és megkóstoltam. Finomnak finom, teljesen hiányzik belőle a rossz kávéfőzőkre jellemző égett íz
, a nes-nél valamivel erősebb, de sajnos nem sokkal. Szvsz igazi kávéista fanoknak nem ajánlanám, mert nem elég erős - bár az is igaz, ez a közepes változat volt, van erősebb párna is bele. Az lehet még a rossz oldala, hogy csak 3 féle erősségű párna van hozzá, szóval nem lehet kicsivel erősebbet vagy lightosabbat főzni, ha olyan kedvem van...
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331 #116 üzenetére
Na meg hát sokat szívtam nyáron a koffeines italok miatt.
Nyáron rászoktam az energiaitalra a sok éjszakázás miatt. Legjobban a Hell jött be (ez a legerősebb (és legolcsóbb). Azt egyik éjszaka bedobtam egymás után kettőt is. Miután felkortyoltam ezt a fél litért, alig telt el 1 óra és remegni kezdtem, jött a szív, mellkas, gyomor és segglyukfájdalom.Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).
Na meg hát egyik éjszaka után reggel már fél lábon se álltam (de füvet kellett nyírni és hát valamivel talpon kell maradni), hát gondoltam főzök egy jó erős kávét (a muter vies szarját kiöntöttem a francba). Szal jól megtömtem a kis Szarvasi Minieszpresszót és vártam, amíg kész a remekművem. Negyed óra múlva végre kijött minden a kávéfőzőből és öntöm az 1decis pohárba (a kokakólánál kétszer sűrűbb kávét sikerült főznöm). Már éreztem az elején, hogy ennek nem lesz jó vége (de azér egyszerre felhajtottam). Ez a baljós érzés fél óra után érződött is ratam, mlghozzá elég keményen. Megin előjöttek az energiaital mellékhatásai erős fejfájás és szédülés kíséretében. ,,Na jó'' (gondoltam), mosmár muszály aludni (fel se keltem 21-ig). -
Yeti910331
aktív tag
Nem tom hogy vagytok vele, de a kávé rám nincs hatással. Egyébként a kapucsínó a legfinomabb.
-
Yutani
nagyúr
Nálunk a munkahelyemen Alois Dallmayr kávégép van, ami babkávét darál, és abból főzi a kávét. Kakaópor, kávéfehérítő, valamint krémcapuccino van még a gépben. Legjobban az olasz capuccino-t szeretem, ami kizárólag habosított tejből (tejporból) és kávéból áll.
Aki szereti a nem túl erős kávét, annak tudom ajánlani, bár a hozzávalók elég drágák, az 1 kg-os babkávé olyan 3000 Ft körül van. -
SzalaiG
addikt
Omnia
-
brownus
veterán
próbálta már vki ezt az újfajta kávéfőzőt amibe kávé párnát kell helyezni?
[link] ha igen milyen? -
burgatshow
veterán
Most kivételesen megyek és betolok egy instant jacobsot.
A délutáni kávém és egyban amolyan bemelegítő a haveros, alkoholos bulizós este előtt...
-
adalbert1
veterán
Igazán jó kávét tényleg csak kotyogóssal lehet főzni...
De azzal brutál erőset.
Mi is albiban haverokkal azzal kezdjük a napot, hogy bevágunk egy jó erős kávét egy cigi mellé.
A cégnél van olyan kvfőző, ami frissen darálja a kávébabot... Na az meg annyira lightos kv.-t csinál, hogy az óvodában osztogathatnák a csendes pihenő előtt az adagokat. -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida #102 üzenetére
ha sokat iszol a kálciumot vonja ki a szervezetedből
-
T. Almeida
senior tag
A kávé nem szárítja a szervezetet?
-
Ariadne
őstag
Ettől a topictól muszáj megint mennem inni egy KVT. Pedig már a leszokás fázisában voltam, napi 2-3 tejes adaggal...
[Szerkesztve] -
Thyb
senior tag
de azért a duplán átfőzőssel csak óvatosan. Mint mondtam csak kotyogóban szabad, mert az automaták tartályába lerakodik a zacc és beleég. HA friss KV-zós vagy akkor csak reggel ajánlom, mert ettől tényleg nem fogsz este aludni, de ha disco előtt iszol, akkor még reggel sem leszel álmos.
Simán vér folyik bennem, méghozzá univerzális 0 Rh -. Szeretik is ha elmegyek vért adni. Ugy néz ki a koffein jót tesz a betegeknek is. -
Thyb
senior tag
A gyomrommal semmi baj. Volt ilyen kialakuló fekéájly szerűségem, de az a gyomor idegtől volt. A KV-tól nem érzem, hogy bármi bajom lenne. Nálunk otthon a reggeli KV-zás amugy egy kihagyhatatlan szeánsz, koccintással, reggeli 10 prec nyugival, még akkor is ha az egész reggelamugy rohanós. Az a mi reggeli 10 perc nyugink.
-
Thyb
senior tag
Én lassan 20 éve kávézom. Valaha török KV-t ittam most viszont ha tehetem (otthon kötelező jelleggel) akkor kotyogóban főzött KV-t iszom.
A párom szoktatott rá a Dallmayer Prodomo (fekete jelzésű, amugy van kék is) KV-ra amit itthon sajna nem kapni, de a sógoréknál már van. NAgyon jó. Én az erős KV-kat iszom, ami ugy néz ki, hogy reggel lefőzünk egy 4-es adagot, abból egy adag tejjel mézzel a páromé, a 3 naturban minden nélkül az enyém. Ezek után bent a cégnél KV-val inditok(frissen őrölt KV-s automata) kb 2 adag, majdegy óra mulva még egy. Ha ebédig nem de akkor utánna szigoruan jön egy dupla, majd még délután 3-4 magasságában is egy dupla.
Ezt mindet minden nélkül. A KV akkor adja vissza az igazi izét, ha nem tesz bele az ember semmit.
Amugy ha nagyon fáradt valaki, akkor azt kell csinálni, hogy lefőzöd a KV-t a kotyogóban, majd visszaöntöd és ugyan azon a zaccon még egyszer átfőzöd. Elég ütős kis lötty lesz belőle. Ha már ez sem segit, akkor lehet olyat csinálni, hogy egy 3 dcl-es bögrében az ilyen duplán átfőzött 2 dcl KV-hoz, adsz 1 dcl rumot. Na ez üt. Ettől ha nem voltál valóban fáradt akkor felmászol a plafonra. Szivbetegek és gyomorérzékenyek ki ne próbálják. Zenész koromban az 5-7 napos turnék végén ilyennel tartottuk fenn magunkat. -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida #87 üzenetére
csak főzőtt vagy csurgatott kávét igyál* ne ilyen instant szarokat!! az ilyen neszcafék ártalmasak, rákkeltőek, tele vannak tartosító szerrel,stb...
*vagy pl. az ikeában lehet kapni olyan kávé csináló alkalmatosságot, hogy bele teszed az őrőlt kávét, öntesz rá forralt vizet, állni hagyod és lenyomod a zaccot az aljára és már ihatod is. viszont akkor ehhez ilyen típusú kávét kell venned amit nem főzni kell csak forrázni! ez: [link]
én szoktam natúr főzős kávéval is, és jó íze van, semmi gond
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Szuper...eddig minden reggel egy-két üveg coca cola lement, hogy felébredjek...a kávétól eddig úgy ''féltem'', mint a tűztől. tegnap se ittam cukrozott italt, ma se...elég szar, lehet, hogy cukorfüggő vagyok (ingerültség stb.)?
De ha még jó is a kávé, akkor OK. Mindenféle kávé jó, vagy csak a hagyományos fűzött kávé? Ma Ricorét ittam, másfél deci forró vízbe 4 mokkáskanálnyit tettem, meg 3 mk completát, cukor nélkül. -
net84
őstag
válasz
burgatshow #85 üzenetére
korábbi munkahelyemen (8-17) napi 3 volt a minimum (nescafe 3-1 classic + nescafe instant por 2 kanállal hozzá), de volt olyan nap, hogy munkaidőben elfogyott 5-6 adag is (ebben néha volt 1,5dl-es kiszerelésben szimpla fekete kávé is).
munkaidő után még néha lecsúszot 1-2 levezetésként...
Aztán jött egy kis munkaszünetés minimálisra csökkentettem a kv adagot (igaz rászoktam az energiaitalra). Most, hogy újra dolgozok, egyre többet kávézok. Igaz reggel még nagyritkán kell, de dél körül már erősen érzem hiányát.
Ha az ember egyszer rááll, hogy KV-val kell/fekszik, akkor az később is úgy lesz...szerintem -
burgatshow
veterán
válasz
T. Almeida #83 üzenetére
Nekem az, hogy fél 7 óta már a 3. kávémat iszom de még mindig qrva álmos vagyok...Segafredo amit iszok, abból is az Emozionit.
Ja brownus kollégához hasonlóan én is kötődöm a KV-hoz.
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida #83 üzenetére
így van, napi 1-2 erősebb kávé nem gond, én már függő vagyok, imádom az izét és az illatát
most hétvégén volt egerben kávégaléria a dobótéren, a legnagyobb kávé márkák forgalmazói állítottak ki, de ami érdekes(ebb) volt az ez: [link] , gyümölcs kávé; nagyon finom volt, fűszeres.
pl: a skandinávok, főleg a svédek és a finnek nagy kávé fogyasztók (világ viszonylatban!), de ők ilyen gyenge löttyöket isznak csak. napi 5-6ot kábé. a mi jó fajta kotyogós kávénkból innának ennyit az már baj lenne
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Ma ittam először kávét...úgy érzem magam, mintha tarkób*sztak volna...5 perc alatt teljesen felébredtem
A kávé élettani hatásairól azt olvastam, hogy napi egy nem túl nagy adag kifejezetten jót tesz a szervezetnek (értágító stb.)...kinek mi a véleménye erről? -
ToBeY
nagyúr
Én nem szeretem a KV ízét,csak az illatát,így energia italal pótóltam koffein-t.De túlzásba vittem és nem birta a szervezetem a napi 4-5 energia italt.Mostmár április óta nem iszom koffein tartalmú italat.Az első 1-2hét kegyetlen volt!
-
@rglaaf
veterán
Volt benn eggyéltalán coffein vagy netán lehet hogy amikor szállitották akkor közötte csempésztek valami drogot amugy is az közé szokták rejteni,lehet hogy megcsíptél egy ilyet
-
Sick Boy
őstag
én nem veszek ilyeneket itthonra, csak akkor hódolok nekik, ha elmegyek egy Segaval vagy LaVazzaval ''márkázott'' helyre, mert ott az annak a kávénak megfelelő főzőberendezés üzemel, na azok kiba jó kávét adnak, csak ezek a helyek elég drágák és általában sajnlok 3-400 HUF-ot egy nyamvadt kávéért...
-
_az
senior tag
hát fura... nekem vagy szétcsapja az idegrenceremet, mint a tömény, vagy 3 perc után má nem hat... akkor próbálkozom a kávégranulátum evéssel, meg ledöntök hozzá kólát, meg csokit, de az sem...
még a 3-1 az, amit alán jól eltalált.
amúgy az egyetlen dolog, ami élénkíti az arcomat, az a futás
lehet, hogy meg kéne tanulnom jó löttyöt főzni -
Kidus
őstag
Ejgen, szerintem is Sega és Lavazza a legjobb, csak sajnos nem mindegy, hogy csinálod meg. Kell hozzá megfelelő szerkezet is. Szüleimnél szoktam ilyet inni, ahhoz vagyok szokva, más főzött kávét nem is nagyon tudok meginni, kávézóban is kapucst kérek, itthon meg Nescafé lötty. Sajna csak kotyogós főzővel tudnám megcsinálni, az ilyen jó kávét meg sajnálnám abba pazarolni.
-
-
_az
senior tag
ez a topic még él?
hát mindenesetre azóta sem bírom nagyon a kv-t, a jól főzöttet pláne...
1-2 eredeti görög frappétól majd fejreálltam
de azért gyúrok
amúgy a 3-1-es nescafé az egyetlen, amit jól tudok főzninekem bejön, mert pont feldob és nem leszek reszketős-álmos-részeges tőle
-
Drizzt
nagyúr
Figyelem, ez a Nescafe 3-in-1, az mire jó? Megcsinálom, aztán megiszom a 2 decit, s olyan mintha toltam volna egy kávét?
Nem szoktam kávézni, de most csak ez van itt, s valamit csinálnom kell, mert álmos vagyok, de suli előtti utolsó buli.
-
odani
tag
Hello megint mindenki!
Ha valaki szeretne egy igazán jó olasz kávét inni bevásárlás közben, látogasson el a törökbálinti Corába, ahol (többek között) én magam kóstoltatom az Excelsior névre hallgató talján különlegességet, egészen február végéig!
Szó nincs itt reklámról, ez csak egy felhívás azoknak, akik szívesen megízlelnének egy komoly presszókávét!
Várunk mindenkit!! -
odani
tag
De nem állsz be töle, mint a crema e gusto-tól?!
-
Sick Boy
őstag
Hmmm valamilyen különös okból eszembe jutott ez a topic, ill. a másik ''fő'' kávés topic Bővebben: link de a topicnyitó tiszteletére mégis ebbe írnék...
vajon össze lehet ''fésülni'' két topicot? Mert ez kellene, ha erre jár egy moderátor, mondja már meg, legyen szives,m ert lusta vagyok ezzel puposkodni a moderátor keresekben
Szal most épp ilyet kortyolok:
Finom. Nem a legolcsóbb, de legalább ven egy egyedi ízvilága, elég erősnek mondanám.
500 HUF / 250 g áron hozzáférhető jelenleg asszem, enyiért jó. -
odani
tag
Emberek, nem kell komolyan venni, amit írtam!!
Amúgy ma én is beszereztem az említett kávét, 950 volt a negyed kiló.
Egyszer élünk - de akkor aztán nagyon! -
_az
senior tag
No várjá, akkor kompenzálom a ''reklámot'':
Ez a kávé tök vacak, ne igyatok ilyet!!!!!!!!
Reklám semlegesítve. Így jobb????? -
odani
tag
Na emberek, most így egyhuzamban végigolvasva az egész topicot az az érzése támad az embernek, mintha _az-úr (hehe) egyenesen reklámozná ezt a terméket az idelátogatóknak!
De azért ... csak ... jön a hétvége, és a bevásárlás...
[Szerkesztve] -
Petisz84
tag
Most akkor üt vagy nem?
-
Matr x
aktív tag
válasz
I. Richard #56 üzenetére
=>módosítások
5. Fater a kávét issza meg Not OK... de ez van.
6. Vissza a konyhába, és a konyakból főzöd le a kávét, mert kávézni akarsz. Mattol.OK -
_az
senior tag
vazze
-
I. Richard
senior tag
Nem semmi....
Kávétól még nem sikerül berugnom, de lenne egy ötlet, neked hogy sikerülhetett:
1. Kávé lefőz OK
2. Kávé kitölt csészébe OK
3. (elmész vécére, mosdóba) OK
4. kijön fater, kitölti magának a reggeli konyak-dózist;
OK
5. elfelejti elfogyasztani! ERROR
6. viszzamész a konyhába, kávé helyett a konyakot iszod meg! FATAL ERROR
Az utóbb leírtak a valóság minden alapját mellőzik, az esetleges egybeesés a puszta véletlen műve.
Komolyra fordítva a szót: Megkóstolom majd én is ezt a csodaszert, kíváncsi lettem, mire képes! (mellesleg minden reggel kávéval induj....)
-
Moyder
aktív tag
Ma beszerzem az említett kávét!!
majd este meglátjuk mi lesz!!!! -
_az
senior tag
5LET!!!!!
Majd szénsavasas löttyökkel higítjuk koktélnak, hogy jobban üssön!!!!!!!!!!!
Tuggyátok:
-Öcsisajt, egy bomba-kávé koktélt kérek...
Utána jönnek a kigúvadt szempárok pupilla nélkül!!! -
_az
senior tag
Jaja!
Monnyuk teafőzővel csináltam, asszem azért lett olyan lightos...
De benyomtam mind... Nagyon kész fíling volt! Holnap reggel asszem ilyennel indítok!!! Első előadás úgyis FIZIKA ehe-ehe!!!!!
Ja és próbállyátokki me' jó!!!
Ja, nem is dohányzom... -
Newander
csendes tag
Nyitni kellene egy kávéházat ahova azok járnának akik nem akarják roncsolni a szervezetüket alkohollal, de szeretik a spicces álapotot!! Csak ilyen kávét árulnánk!! Jobban menne mint egy kocsma!!
-
gado
tag
Ilyen kávé nekem is kell.
-
Petisz84
tag
Mondtam h ez lesz az évszázad biznisze!
-
Newander
csendes tag
válasz
master bud #45 üzenetére
Az mindegy, hopgy mit szívott mellé, de ha ilyen jó a hatása és még másnapos sem leszel tőle akkor hatalmas felfedezésre tett szert!!
-
Moyder
aktív tag
válasz
master bud #45 üzenetére
-
Sick Boy
őstag
De hadd álljon még itt egy ari szmájli csak Neked, _Az (Csak, hogy basztassalak kicsit még), meg illik is a címhez:
-
_az
senior tag
NA!
Megkerestem a kukában a csomagolópapírt. A csodakávé:
LAVAZZA - CREMA E GUSTO
(majdnem Wasser)
Nem vagyok másnapos... -
Moyder
aktív tag
az elején mondta hogy: ''vettem fincsi olasz kávét''
[Szerkesztve] -
Newander
csendes tag
Ez nagyon kajak kávé lehet! A legnagyobb poén már csak az lenne, ha Tesco Gazdaságos termék lenne!!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.:InnoMan:. #12 üzenetére
Wasser? Akkor rosszabb a helyzet, mint gondoltuk:
1. Vizet ivott, közben azt hiszi, hogy kávét
2. elfelejtett magyarul, ezért németül beszél (ráadásul azt is helytelenül)
3. képes volt a víztől berugni -
_az
senior tag
HÉ!
KIJÓZANODTAM!!!! MEKKORA FLASH!!!!!!
ÚJRA TISZTÁN LÁTOK ÉS A HORIZONT IS RENDBEN VAN!!!!
MOST MÁR JÖHET AZ ATOMFIZIKA TANULÁS!!! -
Moyder
aktív tag
már az
-
Matr x
aktív tag
Energiaital+alkohol a múlté! Vigyázz világ, jön a KV!!!
-
Cefa
senior tag
-
Petisz84
tag
_az ez a legjobb cucc! Felvásárlod és eladod a PH!-n.
Ebből fogsz meggazdagodni!
Mindenkinek kell a cucc!
-
_az
senior tag
Mennyetek ócsánba, ott van!!! Az a v betűs az!!!
Úgy látszik télleg nem bírja az elgyíkosodott gyomrom... -
Petisz84
tag
Hadd kapjak Én is Én is Én is....
-
Moyder
aktív tag
má 10 perce keresem a kávét a neten de nem találom? Hol lehet kapni? van még neked?
Nem akarsz külden egy adagot postán? -
_az
senior tag
Biztos azér készültem ki, mert a zidegrendszerem hozzászokott a instant szintetikus moslékhoz, ez meg természetes...
Minek is kávézik az ember, ha nem bírja.. -
_az
senior tag
jaja, most józanítom magam csokival...
Ha nem írnék többet akkor megvakultam!!! -
_az
senior tag
Az lenne az????
Akkor Vasseva!!! De télleg finom. Bár még mindíg kicsit ''furcsán'' érzem magam és nem remegek, szal nincs koffeintúladagolás... Inkább hasonlóan eltompultam, mint a sörtől... -
_az
senior tag
De valami olasz kávé, v-vel kezdődik vagy mi. Bakker asszem kicsit hülye a vérnyomásom vagy mi a pöts??? Talán valami vasseva, vagy wasser, vagy hasonló, már kidobtam a csomagolást mer átraktam légmentes pitlibe...
DE FINCSI!!! -
Moyder
aktív tag
ezt a caffét én is kirpóbálnám!! csak a kíváncsiság kedvéért!!!
[Szerkesztve] -
Moyder
aktív tag
jeeeeeeeeeee
-
_az
senior tag
A kávénak élénkíteni kellene nem???
Ja ócsanban vettem valami olasz őrölt kávé, elég drága, vagy 800 péz volt fél kiló.
De király!!! -
_az
senior tag
Komolyan pont olyan tompa vagyok és kült a vigyor a fejemre!!!
-
Moyder
aktív tag
milyen kávé? és mennyi volt? és hol lehet kapni?
(azé nem vagyok alkesz!!!) -
_az
senior tag
Ez kicsit megaOFFos...
Szal vettem fincsi olasz kávét. Daráltat. Csináltam belőle egy hiperlightos hosszúkávét. Megittam.
Most úgy érzem magam, mintha letoltam volna 3 sört, ergo berúgtam...
LEHET ILYEN???????? Ennyire ne bírnám?
Ti rúgtatok már be kávéval?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest