Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Kómázás szempontjából a Senseo lenne a nyerő, mert egyszerűbb belelökni egy párnát és megnyomni a gombot, kb. fél perc alatt kilöki a kávét. De ugyebár nem tudsz kicsit erősebbet vagy kicsit lightosabbat főzni, ez hátrány. Azóta külföldön láttam már másféle párnákat is hozzá, ott volt vagy 10 féle ízű és erősségű, tehát lehet, hogy ez sem lesz sokáig gond, most mindenesetre az, szerintem...
A másik kettő közül tényleg a Krups a szimpatikusabb, valahogy a Fagorról mindig a mosógép jut csak eszembe, a Krups viszont csak kávéban utazik...
Szvsz leginkább a Krupsot választanám, kivéve ha nem akarok szöszölni a kávé betárazásával és sem túl hosszú, sem túl rövid kávéra nem vágyom, mert akkor jó a Senseo is. Gondolom én. Khm, lehet, hogy csökkenti a véleményem hitelét, hogy épp egy jó hosszú tejes Nescafé Gold Decaf-ot iszom?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest