Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Kómázás szempontjából a Senseo lenne a nyerő, mert egyszerűbb belelökni egy párnát és megnyomni a gombot, kb. fél perc alatt kilöki a kávét. De ugyebár nem tudsz kicsit erősebbet vagy kicsit lightosabbat főzni, ez hátrány. Azóta külföldön láttam már másféle párnákat is hozzá, ott volt vagy 10 féle ízű és erősségű, tehát lehet, hogy ez sem lesz sokáig gond, most mindenesetre az, szerintem...
A másik kettő közül tényleg a Krups a szimpatikusabb, valahogy a Fagorról mindig a mosógép jut csak eszembe, a Krups viszont csak kávéban utazik...
Szvsz leginkább a Krupsot választanám, kivéve ha nem akarok szöszölni a kávé betárazásával és sem túl hosszú, sem túl rövid kávéra nem vágyom, mert akkor jó a Senseo is. Gondolom én. Khm, lehet, hogy csökkenti a véleményem hitelét, hogy épp egy jó hosszú tejes Nescafé Gold Decaf-ot iszom?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest