Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Kómázás szempontjából a Senseo lenne a nyerő, mert egyszerűbb belelökni egy párnát és megnyomni a gombot, kb. fél perc alatt kilöki a kávét. De ugyebár nem tudsz kicsit erősebbet vagy kicsit lightosabbat főzni, ez hátrány. Azóta külföldön láttam már másféle párnákat is hozzá, ott volt vagy 10 féle ízű és erősségű, tehát lehet, hogy ez sem lesz sokáig gond, most mindenesetre az, szerintem...
A másik kettő közül tényleg a Krups a szimpatikusabb, valahogy a Fagorról mindig a mosógép jut csak eszembe, a Krups viszont csak kávéban utazik...
Szvsz leginkább a Krupsot választanám, kivéve ha nem akarok szöszölni a kávé betárazásával és sem túl hosszú, sem túl rövid kávéra nem vágyom, mert akkor jó a Senseo is. Gondolom én. Khm, lehet, hogy csökkenti a véleményem hitelét, hogy épp egy jó hosszú tejes Nescafé Gold Decaf-ot iszom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest