Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Na meg hát sokat szívtam nyáron a koffeines italok miatt.
Nyáron rászoktam az energiaitalra a sok éjszakázás miatt. Legjobban a Hell jött be (ez a legerősebb (és legolcsóbb). Azt egyik éjszaka bedobtam egymás után kettőt is. Miután felkortyoltam ezt a fél litért, alig telt el 1 óra és remegni kezdtem, jött a szív, mellkas, gyomor és segglyukfájdalom.
Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).
Na meg hát egyik éjszaka után reggel már fél lábon se álltam (de füvet kellett nyírni és hát valamivel talpon kell maradni), hát gondoltam főzök egy jó erős kávét (a muter vies szarját kiöntöttem a francba). Szal jól megtömtem a kis Szarvasi Minieszpresszót és vártam, amíg kész a remekművem. Negyed óra múlva végre kijött minden a kávéfőzőből és öntöm az 1decis pohárba (a kokakólánál kétszer sűrűbb kávét sikerült főznöm). Már éreztem az elején, hogy ennek nem lesz jó vége (de azér egyszerre felhajtottam). Ez a baljós érzés fél óra után érződött is ratam, mlghozzá elég keményen. Megin előjöttek az energiaital mellékhatásai erős fejfájás és szédülés kíséretében. ,,Na jó'' (gondoltam), mosmár muszály aludni (fel se keltem 21-ig).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).