- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz #12435 üzenetére
Tedd azt, én meg fordított irányban indultam el: kisebbre vettem a szemcseméretet és nem mentem el csak 23ml-ig.. Az idő maradt, nagyon szuper lett ez is, savas, és töményebb. Igazi szpesialiti vonal
. Eddig attól féltem hogy húúú ami 40+ mp az már csak keserű lehet az extra-extrakció miatt... Aztán nem.. Hogy miért? Azt nem tudom
. A lassú áramlás vagy a -2 fok az alap 91-hez képest vajon. Érdekes szinte tényleg jobb ezt tej nélkül inni (és meghagyni a klasszik vonalra) mert volt hogy az az érzés kapcsolt be mintha ez a tej savanyú lenne
pedig friss Zselici 3.6-os.
Nem sok van már ebből az AVX-ből, kíváncsi vagyok ezzel a fajta kivonatolási beállítással mit lehet kihozni majd az Anyukám mondtás kávéból ami azért nem a savas irány
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Tissot Heritage Porto Small
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest