- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Nektek is ennyire játékos beállítani a K6 örlőt? Most ott tartok, hogy utoljára 30 klikkel őröltem és sok jött le, na mondom akkor megnézem a 28 klikket, erre 27mp alatt 31g jött le 17g kávéból, ami kevés. Szóval most a 29 klikk következik délután. Viszont mivel béna vagyok, ezért a tamerolásomtól is függ épp hogy sikerül, de úgy érzem 1-1 klikk sokat számít. Viszont a tejhabosítás kb. minden 3. alkalommal sikerül csak, van hogy krémet, van hogy habot, van hogy csak sima meleg tejet kapok. Próbálok figyelni az örvényre, a szögre, hogy beljebb dugom a fejet és húzom kicsit ki, illetve fogom a kancsót és a hőmérsékletre is. 150ml-rel próbálkozom egy 350ml-es kancsóval és 17 mp után már kellően meleg a hűtőből kivett 3.5-es tej. Szóval nagyon gyors és erős a gőzölés. Azt hittem több időm lesz játszani vele. Nem tudom hány liter tejet kell elpancsolni mire konzisztensen ráérez az ember.
Egyik nap ez a "lógó fülü macska" sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- Tacx NEO 2T Smart, T2875 okosgörgő
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest