- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, mindenképpen felhozom majd az interjún a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni.
Az 500k-t félretevő pár esetéhez: szerintem azt is érdemes lenne vizsgálni, hogy ez milyen arányban jön össze (ha benne van a cikkben, nem szóltam) - ha a pár női tagjának magasabb a fizetése, és ő tud többet félretenni, akkor ennek jelentős része évekre kieshet, ha vállalnak 1-2 gyereket (illetve lehet, hogy utána csak rosszabbul fizető pozícióba tud visszamenni) - szerintem részben ezért is állnak óvatosan a hitel kérdéshez (már ha egy tényleg létező párról van szó, nem csak fikció az egész
).
Ideális esetben persze mindenki egyből meg tudná venni az igényeit legjobban kiszolgáló ingatlant, de ettől sajnos messze vagyunk - szerintem megoldás lehetne nekik egy köztes ingatlant venni, mondjuk egy 3 szobás lakást, és esetleg onnan váltani 5-6 év múlva (ha szerencséjük van, akkor esetleg az árak is mérséklődnek, és ugyan akkor a lakásuk is veszít az értékéből, de cserénél kevesebbet kell majd a jobb ingatlanra ráfizetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PayPal
- Ateizmus
- Wise (ex-TransferWise)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).