- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
htomi85
üzenetére
"Ma egy képzett szorgalmas budapesti 35-40 éves férfinak évi 12 millió forint bevétel reális cél."
Te miről beszélsz? De komolyan kérdezem. Azt értem, hogy - lehet - IT-s vagy és van egy olyan szelete a területednek, hogy reális cél a havi 1 nettó, de kisebb arccal kellene lenni szerintem... kb 10 éve szaladt meg az IT-soknak az élet, de mi van, ha kihúzzák az áramot? kicsit alázatosabbnak kellene lenni... ( én azért emlékszem, hogy a válság alatt kikukáztak elég sok IT-st a bakszektor és a gépjárműipar zuhanása miatt). Az EU-s pénzek elapadása az IT-re is érdekes hatással lesz... (nem lesz több állami megrendelésecske 3X-os áron feleslegesen)
ez havi 1 milla netto még Németországban sem általános... Elég sok képzett 35-40 éves férfi van Budapesten... Én valahogy nem látom, hogy havi 1 milla fixen meglenne, pedig multis környezetben mozgok... Bőven nincs meg...
Ha ennyire elterjedt és én látom rosszul, akkor itt az ideje a kétkulcsos adórendszernek 40%-os adókulccsal 600e felett, és egy évi 2%os vagyon/ingatlanadó, hogy hozzájáruljanak az "alja" nép béréhez, mert qva drága lesz a kifli ára és fodrász...
Ehhez a termelekénységhez meg annyit, hogy elég sok horror és soha meg nem térülő IT fejlesztést látok naponta..., aminek eccer vége lesz. (jómagam szűröm is az igényeket, most is volt egy külsős 5 millás fejlesztés, amit házon belül meg lehetett oldani 3 órai fejlesztői órával..., jót röhögtem rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest