Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#7024) proci985 válasza Jhonny06 (#7013) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

CCNA/CCNP szokott rendszergazdaknal.

fejlesztonel nem lattam ilyet.

---

diploma nyugaton egyebkent ilyen keteselyes, hogy mennyire kell. anelkul viszont helyikent is nehez IT melot talalni (foleg elso melonal, bevandorlokent pedig ez az elso helyi melonak felel meg). diplomaval ugy, hogy az ember tud programozni, tehat mondjuk van SQL / Java-C#-C++-C-PHP / HTML-CSS hatterbol legalabb az egyik a harombol betonstabilan, ugy egesz jok a lehetosegek.

volt csoporttarsaknal nagyon nem volt kulonbseg programozasi tudasban, viszont attol fuggoen, hogy a diploma le lett e tolva, a munkakeresesi ido napokban (diplomaval) illetve honapokban (diploma nelkul) volt merheto. persze volt egy srac aki diploma nelkul is architectkent kezdett, de o par evig gyakorlatilag az egyetemi halozat egyik fo fejlesztoje volt. viszont, itt hozza kell tenni, hogy mindenki folyekony volt a csoportban a helyi nyelven, a bevandorlok is.

amit (#7017) EQMontoya leirt, azt kb az itteni felsooktatasban megkapja az ember. Pl BSCn a 400 ora C++nak a ketharmata labor, es meg erre jonnek az egyeb laborok ahol az ember csak hasznalja a nyelvet. Meg erre jon a tobbi fo nyelv, hasonloan tobbszaz oras laborokkal PHP/HTML/JAVA/SQL teruleten. logikai kezseg nelkul meg valameddig el lehet menni, de harmadeves targyaknal bejonnek a kutatasi cikkek illetve hogy azokbol kell sajat tudast epiteni, az meg elegge nehez megertes nelkul.

MSC/MA meg gyakorlatilag az utobbira fokuszal, tehat ha az ember csak s**gelni tudja az anyagot, akkor IT teruleten BSC folott bajban lesz.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.