Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elDobos2
újonc
Szia, köszi a választ.
Igen, ha az új helyen adtak volna kicsivel többet, akkor inkább oda mentem volna.
Végül az lett, hogy felkutattam néhány embert aki ott dolgozott vagy dolgozik jelenleg, és hagytam magam lebeszélni az új helyről, elég vegyes képet festettek róla. A jelenlegi helyemről egyébként néhány olyan dolog miatt jöttem volna el, amelyek nagyrészt orvoslásra kerülnek, ha az új pozícióba kerülök. Ám még így is látták, hogy hezitálok, így az ellenajánlatot követő néhány napon belül újabb ellenajánlatot kaptam :-) Ezen ajánlat már olyan volt (nem csak a fizetés, a munka is), hogy határozottan azt mondtam, hogy maradni akarok.
Ezt egyébként 4 napja jeleztem az új helyen, azóta válaszra se méltattak, pedig eddig mindig fél órán belül válaszolt a hr, ha kérdésem volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest