Új hozzászólás Aktív témák

• Revolit

senior tag

válasz mcs #42925 üzenetére

Ha nem kell a pozicióhoz a diploma, én nem írnám bele CV-be. Nem kell titkolni sem, ha rákérdeznek, el lehet mondani (az is gáz, ha nyíltan letagadod). Én ezt csinálnám, mert máshonnan is hallottam már, hogy nem szeretnek túlképzettnek vélt emberekt felvenni, mert hogy úgy is elmennek majd. Úgyhogy talán valami motivációs szöveg féleséggel is lehetne készülni. Nem tudom amúgy mi a helyzet a legtöbb ágazattal, de nem épp egy felívelő gazdaságban vagyunk, szóval valószínűsítem nem egyszerű most állást találni sajnos. De ne add fel.

Bele lehet vinni, hogy van egy infós diplomád, de a pozihoz igazítva, pl "Technikai háttérrel rendelkező értékesítő, aki érti az ügyfelek problémáját és képes komplex megoldásokat eladni" meg "Rájöttem, hogy a legjobban azt élvezem, amikor ügyfelekkel beszélek, igényeket értek meg és megoldást javaslok, ezért az értékesítés irányába fejlesztettem magam" meg hasonló bullshit szövegek. Én is erőltetettnek látom, és úgy érzem mintha az ujjamat a torkomon dugnám le mikor ilyeneket szövegelek, de ezzel lehet eladni magad.

Új hozzászólás Aktív témák