- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Ha nem kell a pozicióhoz a diploma, én nem írnám bele CV-be. Nem kell titkolni sem, ha rákérdeznek, el lehet mondani (az is gáz, ha nyíltan letagadod). Én ezt csinálnám, mert máshonnan is hallottam már, hogy nem szeretnek túlképzettnek vélt emberekt felvenni, mert hogy úgy is elmennek majd. Úgyhogy talán valami motivációs szöveg féleséggel is lehetne készülni. Nem tudom amúgy mi a helyzet a legtöbb ágazattal, de nem épp egy felívelő gazdaságban vagyunk, szóval valószínűsítem nem egyszerű most állást találni sajnos. De ne add fel.
Bele lehet vinni, hogy van egy infós diplomád, de a pozihoz igazítva, pl "Technikai háttérrel rendelkező értékesítő, aki érti az ügyfelek problémáját és képes komplex megoldásokat eladni" meg "Rájöttem, hogy a legjobban azt élvezem, amikor ügyfelekkel beszélek, igényeket értek meg és megoldást javaslok, ezért az értékesítés irányába fejlesztettem magam" meg hasonló bullshit szövegek. Én is erőltetettnek látom, és úgy érzem mintha az ujjamat a torkomon dugnám le mikor ilyeneket szövegelek, de ezzel lehet eladni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs