Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Még előző munkahelyemen egyik csaj jól kiosztotta a főnökünket.
Megunta, hogy minden évben a gyerekeseké voltak az ünnepek. Mikor megint őt osztotta be és jött a mantra, hogy a gyerekeseknek az jár, akkor megmondta neki, hogy tudod attól, hogy nincs gyermekem még én is szeretnék karácsonykor a párommal lenni és én is szeretnék gyereket, de tök jó, hogy mi nem tudunk kikapcsolódást intézni ünnepek során.
Igaza volt.Megjegyzem, hogy náluk a csapatba 2 gyerekes van, vannak kedvezményeik, amelyekkel mindkettő masszívan visszaél, mert a főnökünk hagyja.
Érdekes módon a másik csapatban erre oda van figyelve, ott a gyerekesek nem is tűnnek el 3x annyi HOra, mint a nem gyerekesek.Én nem bánom ha vannak kedvezmények, de ne legyen a ló túloldalára esve, illetve kedvezmények ide vagy oda, azért ne dolgozzon többet a gyermektelen, mert a másiknak van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Logitech G920 kormány + váltó + bajuszkapcsolók ingyenes szállítással
- Denon AVR-S660H 8K. házimozi erősítő
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest