Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tototos

addikt

válasz kovsol #41333 üzenetére

Lehet hogy ez is megtéveszt engem, hogy eddig felfele volt. 2014-től dolgozom teljes állásban, végig azt a visszajelzést kaptam, hogy jól csinálom a dolgomat meg lépkedtem is felfele a létrán. 1x váltottam céget, igaz akkor ismerettségi körből jött az ajánlat, amivel megint lehetett fizetésben többet elérni. Itt is volt fizetésemelés tavaly, aztán idén elfogyott a pénz és nem jött pótlás.
    Lehet nagyobb pofonnak élem meg az egészet mint amilyen valójában, bennem most az van hogy az elmúlt 10-15 éves energia befektetés semmivé vált és kezdhetem 0-ról a dolgokat.
    @Alexios: pont az utolsó mondatod miatt vagyok bajban, hogy mit is tanuljak, mert benne van a pakliban, hogy mire elmélyülök benne addigra majd az ai toolok is képesek lesznek komplex dolgokra. Kezdő villanyszerelőnél én inkább az ügyfélkör hiányát gondolom, mint a tényleges tudást/tapasztalatot. Szerintem(nincs tapasztalatom) ott lehet könnyen vállalkozást indítani ahol van kereslet, és szakira az én tapasztalatom szerint van igény(akárhányszor hívtam valakit 1-2 hét volt mire kijött majd ahogy eladocuccaim is írja számomra is pofátlan összeget kértek el arra, hogy hát vegyen újat ezt nem éri meg javítani). IT-nál nem látom egyelőre, hogy Kis Pista sokat fizetne azért, hogy újratelepítsd a számítógépét, vagy beállítsd neki a routert. Ezekről elég sok tutorial videó kering a neten. Sőt már nagyon laptopjuk sincs, mindenki a telefonon lóg és azon intéz mindent.

Új hozzászólás Aktív témák