Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz Vision #38823 üzenetére

Nem váltanék nyelvet. .NET pozícióra jelentkeztem és C#-ban volt a live coding is. Nyilván Entity Framework a jelenlegi munkámhoz nem kell. Kell viszont csomó olyan dolog, "amilyen mélységekbe átlag fejlesztő sose megy karrierje során", hangzott el az interjúztató által.
    Annyiból váltanék nyelvet, hogy a kinézett cégnél nincsen ilyen skatulya. Azzal kell dolgozni amilyen meló van. Ami lehet Swift, JS/TS, Java, akármi. Az interjúztató is valami tucatnyi technológiát felsorolt mikkel kellett dolgozni az elmúlt évek során és azok elég távol állnak egymástól. Ennyire erővel akkor folyamatosan junior kellett volna maradjon mert mindig mindent újrakezd?
    Jelenlegi helyemen is fél év után már vezettem a csapatot, pedig nagy legacy kódbázis és elég mély domain. Pedig akkor még a mai tudásomhoz képest nagyon zöldfülű voltam.
    Azt bőven elfogadom, ha mediornak vesznek fel, hiszen van mit tanulnom. Azt is tudom, hogy vidéken vagyok, ahhoz mérten be is lőttem új minimumnak az 1.0-1.1 M sávot. De a 900-950k sávot merész ajánlatnak találom.

Új hozzászólás Aktív témák