Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Vision
üzenetére
Nem váltanék nyelvet. .NET pozícióra jelentkeztem és C#-ban volt a live coding is. Nyilván Entity Framework a jelenlegi munkámhoz nem kell. Kell viszont csomó olyan dolog, "amilyen mélységekbe átlag fejlesztő sose megy karrierje során", hangzott el az interjúztató által.
Annyiból váltanék nyelvet, hogy a kinézett cégnél nincsen ilyen skatulya. Azzal kell dolgozni amilyen meló van. Ami lehet Swift, JS/TS, Java, akármi. Az interjúztató is valami tucatnyi technológiát felsorolt mikkel kellett dolgozni az elmúlt évek során és azok elég távol állnak egymástól. Ennyire erővel akkor folyamatosan junior kellett volna maradjon mert mindig mindent újrakezd?
Jelenlegi helyemen is fél év után már vezettem a csapatot, pedig nagy legacy kódbázis és elég mély domain. Pedig akkor még a mai tudásomhoz képest nagyon zöldfülű voltam.
Azt bőven elfogadom, ha mediornak vesznek fel, hiszen van mit tanulnom. Azt is tudom, hogy vidéken vagyok, ahhoz mérten be is lőttem új minimumnak az 1.0-1.1 M sávot. De a 900-950k sávot merész ajánlatnak találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Assetto Corsa EVO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest