Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VirsLee
    támogató

Én javaban használom a copilotot, tök jól kitalalja sokszor mit akarok. Egyik live coding interjún be volt kapcsolva véletlen. Konkrétan név alapjan legenerált egész osztályokat, csak lestem én is. Mondták a végén, hogy ilyen sokáig meg senki nem jutott a feladatban.Én meg elnézést kértem, hogy ugye így nem tudom mennyit látnak a tudásomból. :)
    Nem vettek fel mondjuk. Pedig tök jól reprezentáltam, hogy fogok napi szinten dolgozni: gyorsan, hatékonyan, kis AI segítseggel. :D

Te pedig amikor láttad, hogy be van kapcsolva, nem kapcsoltad ki, hanem utólag kértél elnézést :D
    Nálunk a cégnél van copilot, de az interjúkat úgy állítjuk össze, hogy az segítség nélkül lehozható legyen. Vagyis azt várjuk, hogy a jelölt tapasztalatát, tudását és/vagy gondolkodását megismerjük a live coding alatt. Szóval nálam is kiesnél egy interjún, ahol a copilottal generáltatsz egész osztályokat. Mondjuk tegyük hozzá, hogy én jelezném is feléd, hogy kapcsold ki, copilotot már ismerjük, felvettük, most tiéd a pálya.

Új hozzászólás Aktív témák