Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#35002) Qtya123


Qtya123
őstag

Köszi a válaszokat. Akkor nem példa nélküli a dolog, hanem azért elő-elő fordul.

Egyébként olyan cégről van szó, amelyhez hasonlónál én vagyok. Minden ilyenre az amcsi anyacégből mondják rá az áment, a bérekre is. Szóval sok esetben erősen kötött a kéz, de ez akkor is trógerség, hogy tudják jól az elején, de a végén mondják meg.

Amúgy én ezt az amcsi mondja rá az áment dolgot azért tartom hülyeségnek, mert a helyi vezetők látják jobban, hogy mi a helyzet. Többezer km-re a makinak semmi kapcsolódási pontja nincs, csak az excel táblák, meg a költségek.

Ezért volt az is, hogy mikor -3 fő ember lett a csoportban, az emberek alig győzték a kiesett emberek helyett is a munkát, usának meg könyörögni kellett, hogy bakker, ne az excelt meg a béreket matekozzad, hanem rohadtul azonnal most kell az ember, mert összeomlik minden, ha besokall a megmaradt 4 munkavállaló és lelépnek azok is. Úgy kellett kiimádkozni belőlük. Pedig ott nem is létszámnövelés, hanem pótlás volt. Az ilyen nyugodtan tölthetne 1 napot ott az irodában, hogy lássa, mi a helyzet -3 emberrel, egyből megértené. De így csak emaileket, meg számokat lát.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.