- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Persze számít az 1.2x, de nem annyit, hogy ezért keresztbevágjam egy hosszabb távú, annál sokkal nagyobb terv megvalósításának folyamatát. Itt már jól kiismertem magam, otthonosan mozgok, könnyedén túlteljesítem az elvárásokat, bőven marad még extra energia és idő az ilyesfajta önfejlesztésre, és ezt nem adnám fel évi 10-20k extráért, arról nem is beszélve, hogy pl Bécsben ez az extra el is menne a drágább albérletre.
A papír értéke nem érdekel, a múltkor elég szépen fogalmaztam arról, ahogy az eddigi diplomáim értékére gondolok. Nem azért lesznek vevők az általam létrehozott termékre, mert ezt mutogathatom, hanem hogy milyen minőséget sikerül teremteni és hogyan sikerül ezt eljuttatni az emberekhez.
A networking már egy jogos érv, de azt máshol és máshogy fogom folytatni, és itt is előnyt érzek, hogy nem az adott zárt közegben kerül erre sor, ami olyan amilyet éppen a sors ad, hanem általam kiválasztott helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest