Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz jbnd-007 #34408 üzenetére

Na igen, valamiért az “átlag” szociális életet élők úgy gondolják, hogy az a norma mindenkinél, s aki nem megy el velük inni az antiszoc. Véletlenül se lehet, hogy esetleg él aktív szociális életet a saját értékrendje szerint… én pl rendszeresen megyek előadásokra, csoportbeszélgetésekre bizonyos tematikában (ami legtöbb embert nem érdekli, mélymulcs, permakultúra stb), szoktam baráti körrel motorozni, túrázni stb. Ha engem ez érdekel, nem a random ivászat (lévén semmilyen alkoholt nem fogyasztok), akkor miért vagyok antiszoc? Ugyanúgy szociális események ezek is, más tartalommal… arról nem beszélve, hogy az embernek van családja, barátai akikkel általában nem tud annyi időt tölteni mint szeretne, tipikusan pont munka miatt ;]
    Ettől függetlenül vannak ilyen tematikus csoportok munkahelyeken, amnak látom értelmét. Pl bicósok, tájfutók, motorosok guildje stb, ahol az azonos érdeklődési körűek összeülnek.

(egyébként engem ugyanannyira zavar az étkezés mint szociális esemény fogalma is)

s mindettől függetlenül nekem van barátom mai napig, aki volt munkatársam volt 10+ éve - igaz sok a közös érdeklődési kör…

Új hozzászólás Aktív témák