- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
jbnd-007
üzenetére
Na igen, valamiért az “átlag” szociális életet élők úgy gondolják, hogy az a norma mindenkinél, s aki nem megy el velük inni az antiszoc. Véletlenül se lehet, hogy esetleg él aktív szociális életet a saját értékrendje szerint… én pl rendszeresen megyek előadásokra, csoportbeszélgetésekre bizonyos tematikában (ami legtöbb embert nem érdekli, mélymulcs, permakultúra stb), szoktam baráti körrel motorozni, túrázni stb. Ha engem ez érdekel, nem a random ivászat (lévén semmilyen alkoholt nem fogyasztok), akkor miért vagyok antiszoc? Ugyanúgy szociális események ezek is, más tartalommal… arról nem beszélve, hogy az embernek van családja, barátai akikkel általában nem tud annyi időt tölteni mint szeretne, tipikusan pont munka miatt
Ettől függetlenül vannak ilyen tematikus csoportok munkahelyeken, amnak látom értelmét. Pl bicósok, tájfutók, motorosok guildje stb, ahol az azonos érdeklődési körűek összeülnek.(egyébként engem ugyanannyira zavar az étkezés mint szociális esemény fogalma is)
s mindettől függetlenül nekem van barátom mai napig, aki volt munkatársam volt 10+ éve - igaz sok a közös érdeklődési kör…
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Óra topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- AMPAPA D1 Erősítő + Douk Audio Q11 DAC
- Komplett Gamer gép RX 5500 XT 8GB / 16GB RAM + AOC 60HZ monitor ingyen!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest