Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én az amerikaiakról azt hittem az alapján, hogy beszélgettem néhány itt nyaralóval, hogy a munkában is olyan laza és jó kedélyű, könnyed felfogású emberek, mint amilyennek a hétköznapi találkozásnál tűntek.
Plusz ugye ott van a sztereotípia, hogy lusták, meg buták, meg elhízottak.
Szóval én ezek alapján sokáig azt hittem, hogy elég lazák a munkában. Aztán egyre több helyről hallottam, hogy nem és nagyon beléjük van kódolva a "get the job done" felfogás. Ami nem is baj, legyen jól elvégezve a munka, de azt ezek után sem gondoltam, hogy komoly túlórákat tolnak. Pont ebből indultam ki, hogy szeretnek lazulni is és az hogyan egyeztethető össze azzal, hogy ott gubbasztasz 10-12 órát a munkával, ugyan mi énidő marad már utána... Szóval érdekes.
Jó, mondjuk abszolút nem tudom mi mivel függ össze, de így teljesen laikusként azt tippelném, hogy lehet nem véletlen, hogy az amcsik jelentős része gyógyszerfüggő és úgy kapkodja be mint a cukorkát... Lehet ez a hajtós nyomjuk látástól mikulásig hétköznap a melót miatt IS van?Amúgy pont most fogok kezdeni egy amcsi cégnél, anno mondták az interjún, hogy az amcsi vezetés minden előnyével és hátrányával. Rá is kérdeztem, hogy mit ért ezalatt. Azt mondták, hogy minden nagyon le van szabályozva egészen apró pici szinten is és egyáltalán nem lehet rugalmasnak lenni, ami egyes problémák megoldásánál plusz időt jelent. Viszont előny, hogy a szabályozottság miatt a hiba lényegesen kevesebb, csak mikor meg van valami, akkor macerásabb.
De ilyen jellegű dolog nincs, hogy teljesen általános az, hogy napi 8 óra a munkaidő, de hurrá amcsi szemlélet és bent nyomod 10-12 órát (dolgozik és dolgozott ott ismerős, tőlük az infó, hogy egyáltalán nem jellemző a túlóra).
Ami még fura volt, hogy nincs cafeteria, hanem helyette havi bónusz van, aminek a mértéke ingadozó, de amúgy szemmel látható összeg. Ez nem tudom, hogy amcsi sajátosság, vagy valami más.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest