Új hozzászólás Aktív témák

• tototos

őstag

válasz Drizzt #33219 üzenetére

Én most váltottam, igaz nem a pénz miatt. Kb 12%-al keresek majd többet az új cégnél, tehát nem ez volt a fő motiváció. Felmondás előtt/után elég sokat gondolkoztam azon, hogy jó döntést hoztam-e meg lejátszottam fejben pár karrier utat itt is ott is. Akkor merült fel bennem, hogy igazából számomra nagyjából még egy szint ugrás van a régi cégnél karrierben és ott megállt az élet. Tehát ~35 évesen elértem a maxot és utána már nincs feljebb csak a középvezetői szint. De még ha azt is elérem onnan már tényleg nincs nagyon hova tova, beállok én is a csatasorba aztán elvegetálok éveket egy nagyjából jó fizetésért(1,5-1,9 lehet most a sáv) hozzá a céges autó magán használattal.
    A bérsáv elég fixen le van rögzítve, pl az idei fizetés emelésnél jó páran elértük a maxot és egy egyszeri kifizetéssel lett meg 13%os béremelés. Ez ugye most a következő emelésnél lesz szívás, hiszen az alapbér az kisebb és ha erre emelnek majd akkor kb ugyanazt a fizetést kapják az emberek amit eddig csak most majd az alapbérük alapján.

Új hozzászólás Aktív témák