Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Szerintem a PM az egy szakma, csak tok masik. Attol meg komoly, csak muvelik olyanok is, akiknek nincs ilyen kepzettseguk, tudasuk - vagy csak osztonos. (Ezert is nem ertem, aki ugy akar karriert, hogy fejlesztobol vezeto legyen. En a sajat szakmamat akarom muvelni... erre elhetetlen hulyenek tartanak, hogy nem, nem akarok vezeto lenni, sot szinte kikoteskent tartom szamon. De hat ha tudom hogy azt nem tudnam jol csinalni, nem is szeretnem, ezt viszont igen...)
Masreszt biztos, hogy egy jo java fejlesztonek (vagy ugy altalaban fejlesztonek) nem art tudnia legalabb a kornyezo teruletek megoldasait, de szerintem jellemzobbek a nagy volumenu feladatok, ahol nem napi kerdes a legmegfelelobb eszkoz valasztasa, hanem egy meglevo szoftverrendszert, sot a valosagot amit lekepez azt kell tudni atlatni es kezelni. Ez azert nem mindenkinek megy, pedig ezen a minoseg es a munkahatekonysag is mulik. [A masik feladatot jol vegzo emberre is szukseg van, lasd kodolok, legalabbis nalunk ilyen elnevezessel kulonboztetik meg a fejlesztoktol, bar a fejlesztore gyakran mondjak a ceg profilja miatt a mernok kifejezest is, aki a megoldast szallitja nem pedig a megvalositasi (rutin)reszleteket.]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minecraft
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest