- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Szerintem a PM az egy szakma, csak tok masik. Attol meg komoly, csak muvelik olyanok is, akiknek nincs ilyen kepzettseguk, tudasuk - vagy csak osztonos. (Ezert is nem ertem, aki ugy akar karriert, hogy fejlesztobol vezeto legyen. En a sajat szakmamat akarom muvelni... erre elhetetlen hulyenek tartanak, hogy nem, nem akarok vezeto lenni, sot szinte kikoteskent tartom szamon. De hat ha tudom hogy azt nem tudnam jol csinalni, nem is szeretnem, ezt viszont igen...)
Masreszt biztos, hogy egy jo java fejlesztonek (vagy ugy altalaban fejlesztonek) nem art tudnia legalabb a kornyezo teruletek megoldasait, de szerintem jellemzobbek a nagy volumenu feladatok, ahol nem napi kerdes a legmegfelelobb eszkoz valasztasa, hanem egy meglevo szoftverrendszert, sot a valosagot amit lekepez azt kell tudni atlatni es kezelni. Ez azert nem mindenkinek megy, pedig ezen a minoseg es a munkahatekonysag is mulik. [A masik feladatot jol vegzo emberre is szukseg van, lasd kodolok, legalabbis nalunk ilyen elnevezessel kulonboztetik meg a fejlesztoktol, bar a fejlesztore gyakran mondjak a ceg profilja miatt a mernok kifejezest is, aki a megoldast szallitja nem pedig a megvalositasi (rutin)reszleteket.]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest