- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Benny89
üzenetére
Köszönöm a részletes választ! Tartalmas, majdnem minden információt megadtál, amire jelenleg szükségem volt.

Lien:
Megkérdezhetem milyen szakmérnökit csinálsz és miben dolgozol jelenleg? Azt külön köszönöm, ha számot is raksz mellé.
Ezek a gépész átképzéses történetek is érdekelnének.Citroware:
Köszi neked is a kommentet. Közben visszakerestem a hozzászólásaid és megtaláltam amit még anno leírtál 4 út dilemmát, merre menj tovább. Hasonló dolgok szaladgálnak az én fejemben is összességében. Úgy látom neked hamarabb (és fiatalabban) beérett a fejed lágya odaát, mint nekem itt Dél-Alfölde sztyeppein.1. Maradás, de lassan úgy érzem nincs az a pénz.

2. Váltás multihoz, senior tervezőként. Úgy gondolom elérhető a jobb munkakörnyözet, jobb fizetés, kevesebb felelősség hármas, szinte bármelyik multinál.Kiegészítésnek:
+a. IT vonalra átképzés munka melett
+b. Gépész maszek tervezés munka mellett (időközönként besegítek gáz- és olajipari tervezésekben, de nincs aláírási jogosultságom)
+c. Gépész MSc. Ennek úgy érzem szinte csak akkor lenne értelme, ha később valami jogosultságot meg szeretnék szerezni. G-P-T tanúsítvány pl. nyomástartó edénytervezés, stb.Jelenleg a 2+b-re hajlok leginkább, de 2+a IT és a 2+c Gépész MSc dolgot se vetem még el. Összességében az IT vonal lenne a legkifizetődőbb, de nagyon a 0-ról kéne kezdeni és az picit elriaszt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Econ:
Valóban, én is úgy látom, hogy a déli régió kuka ilyen téren...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek a gépész átképzéses történetek is érdekelnének.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)