Új hozzászólás Aktív témák

• fpatrik17

senior tag

válasz Benny89 #30851 üzenetére

Köszönöm a részletes választ! Tartalmas, majdnem minden információt megadtál, amire jelenleg szükségem volt. :R

Lien:
    Megkérdezhetem milyen szakmérnökit csinálsz és miben dolgozol jelenleg? Azt külön köszönöm, ha számot is raksz mellé. :) Ezek a gépész átképzéses történetek is érdekelnének.

Citroware:
    Köszi neked is a kommentet. Közben visszakerestem a hozzászólásaid és megtaláltam amit még anno leírtál 4 út dilemmát, merre menj tovább. Hasonló dolgok szaladgálnak az én fejemben is összességében. Úgy látom neked hamarabb (és fiatalabban) beérett a fejed lágya odaát, mint nekem itt Dél-Alfölde sztyeppein.

1. Maradás, de lassan úgy érzem nincs az a pénz. :D
    2. Váltás multihoz, senior tervezőként. Úgy gondolom elérhető a jobb munkakörnyözet, jobb fizetés, kevesebb felelősség hármas, szinte bármelyik multinál.

Kiegészítésnek:
    +a. IT vonalra átképzés munka melett
    +b. Gépész maszek tervezés munka mellett (időközönként besegítek gáz- és olajipari tervezésekben, de nincs aláírási jogosultságom)
    +c. Gépész MSc. Ennek úgy érzem szinte csak akkor lenne értelme, ha később valami jogosultságot meg szeretnék szerezni. G-P-T tanúsítvány pl. nyomástartó edénytervezés, stb.

Jelenleg a 2+b-re hajlok leginkább, de 2+a IT és a 2+c Gépész MSc dolgot se vetem még el. Összességében az IT vonal lenne a legkifizetődőbb, de nagyon a 0-ról kéne kezdeni és az picit elriaszt. ;]

Econ:
    Valóban, én is úgy látom, hogy a déli régió kuka ilyen téren...

Új hozzászólás Aktív témák