Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tener

csendes tag

válasz CyberPunk666 #30209 üzenetére

Mit jelent a halálra keresés? (Nem hobbiból dolgozom, de van passzív jövedelmem és olyan is, ami csak heti 2-3 óra foglalkozást igényel) És mi az az ezzel? Ha az ez alatt az árverésen ingatlan hányadok vásárlását érted, akkor nem, nem vágtam bele. Nyilván meg tudtam nézni az ingatlan.com-on, hogy mennyiért lehet eladni ingatlanokat. Így tudtam, hogy működni fog, azt persze nem, hogy ennyire. Talán akkor mentek az árak 20%-ot 1 év alatt fel. Azért nem vágtam bele, mert akkor éppen másban volt minden pénzem, ami lekötötte az összes szabadidőmet, ezt managelni pedig már nem tudtam volna.

Mit kell csinálni ahhoz, hogy észrevegyél egy ilyen rést?
    Nincs ennek szerintem általános szabálya, csak járj nyitott szemmel, mondjuk ez elég közhelyes is :DD

Egyébként mindenki direkt túlhúzza a másik állítását
    mint minden vitában :) de az szerintem elhangzott, hogy vagy nagyon sok pénz kell vagy szerencse. Azért bőven vannak kivételek, erre akartam reflektálni.

A forbesos listát pedig azért tettem be, hogy a számokból látszódjon, hogy elég sokan vannak a szegények közül. Azt kötve hiszem, hogy mindnek csak szerencséje volt.

Új hozzászólás Aktív témák