Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Az a baj, hogy annyira nem tudom magam elképzelni multis környezetben hogy nem igaz
Ha váltanék valami hasonló / kicsit nagyobb céget keresnék szerintem.Pont egy 2 hete beszélgettem az egyik korábbi munkahelyemen lévő barátommal, elment Budaörsre valami microsoft tech stacket használó multihoz (amúgy br 1M + céges autó-ért) vezető fejlesztőnek (tehát csomagja kb az mint az enyém most). Meséli hogy otthon van néha 5 napot home office és van hogy 3 napig nem csinál semmit, hozzá sem szól amúgy senki, néha becsekkol egy meetingre. Na az ilyen multikat messzire kerülném, de biztos van jobb ennél, ahol valami hasznosat is csinálhat az ember (amiről legalább azt érzi hogy hasznos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Corsair XMS2 DDR2 4Gb (2X2Gb)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha váltanék valami hasonló / kicsit nagyobb céget keresnék szerintem.