Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Drizzt #28600 üzenetére

Én a metaverzumot már alapból nem tudtam értelmezni, és semmi ingerenciát nem éreztem a kipróbálására se (mint ahogy a second life-ra sem anno).
    Nem is igazán értem, hogy ki lenne a célcsoport, szórakozni a fiatalok sokkal inkább Minecrafttal vagy Fortnite-tal fognak, üzleti célokra szerintem felesleges (legalábbis nekem bőven elég egy Teams), oktatási célokra is vannak ezerszer jobb platformok (anno, mikor még egyetemen dolgoztam, akkor próbálkokztak second life-ban virtuális oktatással, szerintem az is kapufa lett azóta).
    Ha gazdag vagy, akkor nem a virtuális karaterednek megvett LV vagy Gucci cuccokkal fogsz flexelni, hanem megcsinálod ezt a valóságban. Ha meg nem, akkor gondolom az átlag redneck/hillbilly inkább a sörös üvegekre fog célbalőni mint itt tölteni az idejét :) (illetve a leginkább leszakadt rétegeknek valószínű eszközük és/vagy megfelelő kompetenciájuk sincs már a regisztráláshoz sem).
    Arra is kíváncsi lennék, hogy itt végeztek-e bármilyen kutatást előtte, hogy ez mennyire lenne siker, vagy Zuckerberg azt hiszi, hogy mivel egyszer kitalálta a facebookot, utána már minden projektje siker lesz (azért nekem kicsit butának -lehet, hogy nem ez a legjobb szó rá- tűnik eleve egy Gateshez vagy Muskhoz képest, egyszer volt pont jó időben egy jó ötlete, de azóta semmit nem tud felmutatni szerintem).

Új hozzászólás Aktív témák