- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Én múlt héten kezdeményeztem az ügyintézést.
Szerdáig voltam a régi helyen és most hétfőn kezdtem az újnál, kedden telefonáltam múlt héten az illetékes járási hivatal munkaügyi osztályára, ahol azt mondták, hogy csütörtökön vagy pénteken (lényeg, hogy már ne dolgozzak a régi és még ne az új munkáltatónál sem) regisztráljak be az https://eugyintezes.munka.hu/ oldalon és majd kapok időpontot, hogy mikorra kell bemenni.
Rákérdeztem és azt mondták, hogy nem számít, hogy még a regisztráció nem történt meg, amíg munka nélkül voltam, lényeg, hogy legyek ide regisztrálva.
Egy-két órán meg is jött az e-mail, holnap 11:40-re kell mennem, utána leírom itt, hogy mit sikerült lepapírozni.szerk.: Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésre, de jobbnak láttam megemlíteni a processzt. Ha más helyre szeretnél bemenni, érdemes előtte Gizikét felhívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest