Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ma beszéltem másik céggel is, ott már túl vagyok egy technikai körön (hátra van még kettő).
Ezek meg úgy csinálják hogy interjúk alapján eldöntik a szenyoritást, és ennek az eredményét, meg a lakhelyem számításba véve előjönnek egy számmal... És utána proxy cégen keresztül forintban kapnék fizut.
Hát ezzel nem vettek meg. Végigtoljak nekik egy csomó interjút, hogy a végén ajánljanak 1.5 bruttót? Hahaha.
Mindenesetre végigcsinálom ameddig tudom, gyakorlásnak jó lesz, de nem várok ettől semmit.
-----------
2 cég van még a csőben: egy rendes számlázós napidíjas, ahol 500 eurót mondtam és örült neki a HR-es, meg a Revolut, ahova sztem fel se vesznek, de ha mégis, keveset fognak ajánlani.
Összefoglalva a 4 cégből a mai első szimpatikus, remélem a bruttó 80k eurót amit kértem megadják, és kiszámlázhatom havonta. Továbbá szimpatikus az 500 euró napidíjas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest