Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

válasz kbela365 #26097 üzenetére

Felmerült bennem, hogy te dolgoztál-e már valaha.
    A munkaköri leírásba azt írják bele, hogy szoftverfejlesztői feladatokat látsz el egy külső partnernél. Vagy mire gondolsz? A bérbevevő cég meg nyilván ezen feladatkörökre vesz bérbe.
    A teljesítmény értékelése a partnercégnek kiküldött értékelőlap alapján történik. A bérbeadó cég ezeket összegzi. Ha probléma van a munkavállalóval, akkor a bérbeadó cégnek jelzik a kapcsolattartón keresztül. Vagy kinek jelezné szerinted?

Ha nem adnak telefont, akkor írnak e-mailt, akár a partnercéges e-mailemre, ha olyan a téma vagy felhívnak a saját telefonomon, munkaidőben.

Amúgy munkaidőn kívül ne akarjanak elérni, mert arra pluszpénz jár, ez teljesen független attól, hogy adnak-e telefont, de ha nagyon vismajor lenne, akkor meg felhívnak simán a saját telefonomon.

Amúgy akivel kapcsolatban állok a közvetítőnél visszahív, ha kérem, vagy behív meetingbe telefonszám alapján, de lehet már ezer forintot is eltelefonáltam, mert nem érdekelt. (Amúgy whatsuppon szoktam felhívni.)

De most arról beszélünk amúgy, hogy milliós fizetés van, évi többszöri emelés, és akkor 1-2 alkalommal kellett utazni pesten belül, meg néha kellett telefonálni (< havi 1) sajáton. Nem értem a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák