Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
Igen, minden relatív, pl. hogy mi igényel kreativitást és mennyit ér meg a cégnek kifizetni egy tapasztalt emberért.
Egy excel kimutatásban is lehet kreatívkodni, ha valakinek van rá ideje
Érdekes, nagyon nagy különbségek vannak cégek és cégek között. Van ahol 5 év tapasztalatra megadnak bruttó 6-800 K-t és nem azért mert geniusz vagy, egyszerűen csak azért mert van tapasztalatod, ismered a best practice-okat és nem google ből keresed ki a dolgokat, hanem a fejedben van a tudás, és az idő pénz. Vannak olyan cégek, ahol meg ugyanilyen tudású és tapasztalattal rendelkező embernek benyögik, hogy erre a munkára bárki képes, úgyhogy bruttó 300 nál ne várj többet

Jó lenne, ha publikus lenne minden cég bértáblája, mert én nem nagyon lájkolom, hogy elmegyek interjúzok, kiveszek szabit, rááldozok időt, energiát és akkor a végén kiderül, hogy kevesebbet tud fizetni a cég, mint amennyit 5 évvel ezelőtt kerestem az egyetem mellett gyakornokként

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest