Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#20556) bpx válasza mocsarid (#20544) üzenetére


bpx
őstag

Az írtakból és a nevedből feltételezem, hogy ismerjük egymást, ugyanott és ugyanabban a 4 fős csapatban dolgozunk, ahova majdnem egyszerre kerültünk, több, mint 2 éve, csak te employee-ként, én meg külsős contractorként - és ebből már te is tudod, hogy én ki vagyok.
Annyira azért nem speciális ez a terület, szerintem nem hardcore developer szint. Itthoni szinten kevés rá a lehetőség (infrastruktúra), és emiatt az igény is, így persze hogy kevesen csinálják.
Ettől még, amit emvy írt, reális. Az én napidíjam is abból a sávból lett meghatározva 2018-ban, azóta nem tudom hogy alakult.
Engem évente 2-3 alkalommal meg szoktak találni néha külföldről hasonló néhány hónapos pozíciókkal, ott úgy adnának többet, hogy pl. Frankfurtban (750 EUR) vagy Zürichben (800 CHF) kellene dolgozni, nem pedig Budapesten. Persze COVID óta lehet menne remote is, úgy azért már jó lenne.

Ha viszont nem akarsz idén egy Alfa Giulia-t venni a 159 helyett, akkor mégsem az vagy, akire gondoltam, és akkor a fentiekre sztornó :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.