Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Örülök, hogy ezt leírtad, mert amikor hasonlókat kommenteltem német lakásbérlés terén, akkor végtelen sokszor voltam lehazugozva, meg "nem is úgy van az".
Persze most már legalább nálunk (német) nem a bérlő fizeti az ügynök jutalékát (hanem a kiadó), és éppen ezért egyre többször lehet priváttól közvetlenül bérleni, szóval ez jó. Én mondjuk eleve nem értem, hogy a XXI. században az ingatlanügynök mint állatfaj miért létezik még egyáltalán, de ez legyen az én megértési problémám...
Az üres lakások + ablösung + kaució + szerződésben minimálmaradás kikötve: persze, alap.
A 14 havi osztrák csoda tényleg nagy kamu, mert először még én is azt hittem, hogy eurófákról szüretelik az lila bankókat, de aztán kiderült, hogy nem ingyenebéd, hanem 14 részre osztják az éves fizut. Magyarul egy jó nagy parasztvakítás, aki bedől neki, meg is érdemli...
Cég fizesse a lakbért: hajrá, mindent meg kell próbálni! Vesztenivaló nincs rajta, bár erre játszani azért elég rizikós, mert könnyen lepattinthat a cég.
De ha jól sül el, akkor akár még fullra berendezett, akár egy hónapra is kiadott lakásokat is lehet így találni, csak esetleg 2x annyiba kerül, mint a "normál" ingatlanbérlés. Been there, done that.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.