Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ez nem igaz, 2 éve hetente utazom a 99-essel, (igaz csak 17:00 körül) és még élek

A telefonomat próbálták már "elkérni", fenyegettek már meg (szerintem az illető se tudta miért, bár általában ok pont nem kell
), borult már rám sör
és tett kihagyhatatlan ajánlatot szakadt ribi, foglalt el egyedül 4-es ülőhelyet kábszertől beállt arc, és én szégyelltem magam az illető helyett, aki a körülötte lévő nőnemű utasoknak beszólt, de ennél rosszabb még nem történt. (OK, láttam vérző orral leszálló csávót, de csak egyszer)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), borult már rám sör
és tett kihagyhatatlan ajánlatot szakadt ribi, foglalt el egyedül 4-es ülőhelyet kábszertől beállt arc, és én szégyelltem magam az illető helyett, aki a körülötte lévő nőnemű utasoknak beszólt, de ennél rosszabb még nem történt. (OK, láttam vérző orral leszálló csávót, de csak egyszer)