Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz axioma #15930 üzenetére

Nyilván nem gondolom h minden esetben megoldható (pl ha asszony pest másik végén dolgozik mint a ház ura :D de azért az, h a munkahely közel legyen, valamint a kölkök is tudjanak rendes iskolába járni maguktól, az általában megoldható. én speciel örültem h magamtól kellett gyerekként közlekednem, egyfajta bizalom ez a gyerek felé + önállóságra nevelés, de nyilván mint szülő ha már úgyis autoval jár gyermeke kedvében akar járni s hurcolászni) csupán arra akartam rávilágítani, h sokszor számításba se veszi az ember.
    "kozelitoleg hasonlot se tudtunk volna 1.5x-es ar alatt olyat, ami lenyegesen javitott volna a kozlekedesen"
    Pont ilyen dolgokra gondoltam h emberek ezt nem veszik számításba: igen, lehet a vásárlás drágább lesz. Nade ha beleveszed, h nem kell havonta 100-200kt autora költeni (törlesztő + fentartás pl) hanem mondjuk azt a 100-200kt a különbség törlesztőjére költenéd, akkor anyagilag jobban járnál (egy auto csak az értékéből veszít s fenn kell tartani míg egy ház általánosságban hosszú távon nem h veszít de nyer is értékben) azt leszámítva, h az auto mint luxuscikk kiesik + mondjuk egy balatoni kiruccanás problémás - de szvsz ilyen esetekben még mindig jobb bérelni valamit, mint 365/24 fenntartani egy autót ezért.

Új hozzászólás Aktív témák