- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
axioma
üzenetére
A cégnél egy barátom a vezetője az egyik teamnek, 6 ember tartozik alá, 8 évvel idősebb nálam és pont annyit keres mint én, aki sima developer vagyok 4 év tapasztalattal.
Senior alján vagyok, a standardnek meghatározott létra szerint 6 év kellene ehhez itt.
Én is úgy látom, hogy a fizetés (normál esetben) nem arányos teljesen a ranglétrán elfoglalt hellyel.Lehet egy teamleader pótolhatóbb, mint egy sima developer, teljesen más skillset kell hozzá.
A legjobb fejelsztőből csinálunk teamleadert nem jó technika. A legjobb teamleader alapanyagból kell teamleadert csinálni, a legjobb developert meg meg kell fizetni a jelen pozíciójában.
Van amúgy egy ilyen elmélet, hogy előbb-utóbb mindenki olyan pozícióba kerül, amiben rossz. Ha jól teljesít előléptetik, majd amint nem teljesít, megreked azon a szinten, ahol van. Így végül mindenki rossz helyen köt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest