Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8499) Sk8erPeter válasza stevve (#8463) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Mondtam is, mivel él az újítás szelleme, az legyen az alapértelmezett, hogy BE van kapcsolva, minden topicnál. Az alapértelmezett beállítás miatt meg senki ne sírjon, ha át lehet állítani/ki lehet kapcsolni. :)
Azért viszont már esetleg lehet joga sírdogálni, hogy jött egy új szolgáltatás, ami alapvetően fasza, csak jól jönne egy kis testreszabhatóság, hogy egy-két helyen a zavaró tulajdonságait el lehessen tüntetni (extensionök/userJS-ek, userCSS-ek nélkül).
Nekem csak erre terjedt ki a javaslatom, hogy vegyenek fel plusz egy mezőt a táblában, ott meg legyen jelölve, be vagy ki van-e kapcsolva, ha igen, látsszon a számláló, ha nem, nem.
Dehát kaptam a pofámra, hogy menjek a *csába még csak a kérdéseimmel is. :DD

"Meg azzal azt is meg kellene vizsgálni, hogy ha bekapcsolom, mikortól éljen? Mennyire menjen vissza a dátumokban?"
Egészen pontosan úgy, ahogy tegnap történt: a bekapcsolástól kezdve élt a szolgáltatás, onnantól kezdve számlálta, jött-e új hsz. a legutóbbi látogatás óta. Ez tehát megoldott kérdésnek látszik.

======

WonderCSabo:
azért azt nem ártana hozzátenned a userCSS-eidhez, userJS-edihez, hogy elsősorban Firefox-specifikus megoldásokról van szó (vagy asszem Chrome-nál csak Stylish felrakása után működik, de ez most nem tuti), mert ugyebár nagyon sokan NEM Firefoxot használunk. :)

====

lezso6-nak és/vagy a PH!-s dizájnereknek:
ez a pici ikonos és apró pirosbetűs megoldás már FASZA! :R :D

Mondjuk a kikapcsolási lehetőségtől én már szárnyalnék, dehát úgy tűnik, el kell kussolnom a témában, Parci is eléggé lehurrogott (mondandójának lényege: "fogd be, nem lesz, hiába rinyálsz, pont" :DDD)....

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.