- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz FollowTheORI #15198 üzenetére
Volt hosszabítás lejárat előtt nem sokkal.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nagyúr
Ha már prémium... nem lesz véletlen egy legalább 50% akció hamarosan, amikor lejárnak az első évesek???
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
Bocs, hogy ide, de nem találtam (még nyitott) topikot, ahova jobban passzolna. Illetve, ha esetleg a lenti szövegnek kell hinni, akkor ez egyben egy feature request is lenne. Tehát, a prémium tagsági befizetéshez vezető oldalon ez van kinn (többek között):
"A prémium tagsági egy évig, fél évig vagy 3 hónapig érvényes, az előfizetés napjától számolva"
Gondolom ez a szöveg akkor került ki, amikor még új volt a prémium tagság, ugyanakkor lassan lejár a tagságom (100+ nap sőt heteken belül járna le, ha nincs az ajándék +3 hónap).
A szöveg alapján, ha ma megvenném megint az egy évet, akkor mai naptól egy évig maradnék prémium tag és a korábbi szakaszból hátralévő napok elvesznének. Ez tényleg így van? Ha nem, akkor a szöveget ki kéne egészíteni; ha igen, akkor meg jó lenne ilyen funkció, mert nem akarom ellenőrizgetni mikor jár le, lehet akkor épp nem kényelmes kifizetni stb. Mivel ublock-ot is használok, nem is feltétlenül tűnne fel, amikor lejár (bár gondolom e-mail jönne róla).[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Fred23
nagyúr
Nem pont így, de már én is gondoltam arra, hogy nyitni kéne, és ehhez az angolt is be kéne hozni, mint a felhasználói tartalom lehetséges nyelvét, de mintha korábban -nagyon régen- már lett volna valami ilyesmi kísérleti jelleggel a cikkeknél, ami elbukott valamiért. Ha lennének angolul (is) olvasható cikkek, biztosan több olvasója lenne a PH!-nak, de amíg a fórum kizárólagos nyelve a magyar, regisztrálni nem nagyon fognak más anyanyelvű olvasók, ami okán nem is lesz annyira vonzó számukra az oldal.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Ma olvastam egy logout írást, ami netszerte hiánypótló tartalommal bír. Fel is ötlött bennem egy gondolat, amit az íráshoz tartozó topik olvasása közben az egyik hozzászólás meg is erősített.
Vannak nagyon jó cikkek, boncolgatások, logout-os írások, stb... a lapcsalád oldalain, melyek talán szélesebb körben is olvasottak, keresettek lehetnek, mint saját kis hazánk. No persze ezek a cikkek jelenleg csak magyar nyelven olvashatóak.
Véletlenül nem gondolkodott el rajta a "szerkesztői társaság", hogy a szélesebb körben használt angol nyelven is publikálva legyenek az arra érdemes írások? Természetesen hozzá kapcsolódva egy angol nyelvű fórumrésszel.
Persze vannak pro-kontra dolgok, amik erősen befolyásolhatják az oldal fejlődésének irányát, de szvsz. nagyobb felhasználói bázist lehetne kiépíteni egy ilyen jellegű nagy változtatással...már, ha ilyen törekvések egyáltalán vannak a célkitűzések között.
read-only mode on the forum
-
spammer
veterán
Szerintem hasznos lenne egy idézet gomb/formázás. Így lehetne egy egységes és átlátható módszer az idézetek beszúrására, ha pl. cikkből idézünk vagy mások hozzászólásából ragadunk ki egy részletet.
Lehetne például: [Q]Idézett szöveg[/Q]
És mondjuk nézhetne ki így (idézet blokk, bal oldalon borderrel, alapból dőlt betűvel szedve):
A fenti példában szereplő formázás (logout felületen):
color: #353535
border-left: 3px solid #9D5F61
padding-left:5px[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Egy ideje motoszkál bennem egy gondolat. Ugye ha fórumozok és belépek egy topikba, akkor ha az adott topik egy MA/PH/LOGOUT/GAMEPOD/ITECAFE/KIHAGYTAMVALAMIT? cikkk gyermeke, akkor a jobb felső sarokban kattintva eljuthatok a cikkhez. Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e lehetne már a topikok listázásakor is egy pici gomb a fórum neve mellett, amire rákattintva egyből a cikkhez lehet jutni, és nem kell csak azért kilistázzam a hozzászólásokat, hogy eljussak a cikkhez? Bár lehet ez csak nálam égető néha, de ha nem akkor olyan szempontból is jó lenne hogy nem lenne annyi lapletöltés talán.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
válasz Rimuru #15180 üzenetére
Csináltam gyorsba egy ilyen menüpontot, aki megtalálja, az...
...megnézheti az összes feltöltött képét!
Vigyázat, a lista lehet baromi hosszú, akár több ezer kép is, szóval óvatosan, főleg mobilnetről.
Maga az admin majd az új designban jobb lesz, pl lesz lapozás.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Rimuru
veterán
Az osszes korabban feltoltott kepet nem lehetne kilistazni? Ti tarhelyetek is kimelve lenne egy csoppet ha feleslegesen nem toltom felt megint ugyan azt amit par honapja mar megtettem.
Vigyázat, csalok!
-
Lenry
félisten
máshol feljött és erről eszembe jutott: valami ehhez hasonlót nem tudna a PH motor beépítetten?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DrojDtroll
veterán
válasz Bjørgersson #15177 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
-
Bjørgersson
félisten
válasz DrojDtroll #15175 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
asdf_
veterán
válasz DrojDtroll #15175 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
HA-hoz szeretnék javasolni valamit.
Az ide jöhet?
-
Argos
őstag
válasz lezso6 #15173 üzenetére
Értem, köszi!
Egyébként nem kell mindent újra rajzolni, csak húzni egy vonalat és onnantól png-ben kell elkészíteni a képeket. Idővel úgyis majd' mindenki lecseréli az arcképét, akkor meg már mehet az új formátum.
Legfeljebb az alap, illetve a prémium arcképeket meg lehet csinálni, az relatíve nem sok.
Viszont az a baj, hogy minél később lesz változás, annál kellemetlenebb lesz a procedúra....elmúlik...
-
Anno azért lett GIF, mert a hülye IE6 nem támogatta a PNG-t. Azóta meg elég rengeteg arckép van, több ezret újra kéne rajzolni, hogy tényleg normális alfacsatornás PNG legyen. Valami majd lesz vele.
-
Kaslerka
tag
Kérdeztem, de közbe megoldódott, szóval töröltem.
[ Szerkesztve ]
* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *
-
Rimuru
veterán
#15163-15165 - ezek miert lettek szurkek? nem arrol volt szo hogy a torolt/tiltott felhasznalo hozzaszolasai lesznek azok?
Ezt most bejeloltetek dupla offnak vagy mi? (amikor irta meg nem volt szurke, es most se latok tiltast az adatlapjan)Vigyázat, csalok!
-
Cathfaern
nagyúr
Ezt be kéne vezetni a PH!-n is [link]
Röviden, egy norvég oldal bevezette, hogy csak akkor tudsz hozzászóln egy hírhez ha előtte helyes választ adsz a cikk tartalmára vonatkozó 3 kérdésre. -
otps
aktív tag
Rossz helyen kopogtatsz, az ilyen jellegű kérdéseknek a Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok topikban van a helye.
Hogy őszinte legyek, nekem nem tetszik, hogy ez egy ilyen anonim, zárt doboz. (Nemzetközi vizeken a Twittert, Facebookot is kritizálják, hogy nem egyértelműek a moderációs elveik - bizonyos csoportokra más-más szabályok vonatkoznak, a szabályok meg nem egyértelműek, nem nyilvánosak.
daa-raa írja:
Meccsen sem a lelátón ülők döntik el, hogy az adott eset szabályos-e vagy sem, hanem a játékvezetők.)Én ezt máshogy látom. Itt a moderátorok is a közösségből kerülnek ki (a közösség tagjaiból lesznek a játékvezetők), tehát a moderátori skillek elsajátítása is lehet egy közösségi folyamat. Folyamat, ami nem egyik pillanatról a másikra, varázsütésre megy. Én személy szerint inkább a nyílt közösség előtt szeretném megvitatni a moderációs ügyem, mint egy anonim black box-szal, hadd tanuljon belőle mindenki. Fair enough?
-
otps
aktív tag
Topiknyitás előtt mindig érdemes keresni (tudom, kerestél), de az igényt is fel lehet mérni a Topicnyitási kényszer - avagy érdemes-e ilyen topicot nyitni? topikban.
-
spammer
veterán
A Spoiler tag-et miért nem tudja feldolgozni rendesen a fórummotor mobil nézetből írva? Sima szövegként dolgozza fel.
[SP]szöveg[/SP]
Lásd: [link]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Rimuru
veterán
svg feltoltes miert van tiltva?
Vigyázat, csalok!
-
Argos
őstag
Az új felületen esetlegesen nem lesznek kicsit megpiszkálva az arcképek?
Nem a stílusra, meg követelményekre stb. gondolok, hanem első sorban a formátumra: gif helyett png.
Az oké, hogy a png-hez jellemzően több információt kell eltárolni adott pixelekhez, de szerintem(!) manapság - pláne az új vason és dizájnon - elférne.Hovatovább az Arcképgyárosoknak is jóval kevesebb cumi lenne a bucik rajzolgatásával (nem kell a mattítással vacakolni).
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Wyco
aktív tag
Hali,
Picit visszaolvastam, de nem az egesz topikot, azert remelem nem teljesen rossz helyen kopogtatok.
Re uj tesztek hardvereknek, tudom van Photoshop scriptetek, de en pl szivesen latnek egy olyat h RAW feldolgozas ACR-ben nagy meretu RAW file mentése adott fajta JPG-be [mondjuk egy Nikon D810-bol]. Viszonylag jol batchelheto, nem nagyon HDD/SSD/RAM fuggo es elegge egymagos-ketmagos dolog, a tobb magot nem igazan hasznalja ki, szoval erdekes lehet, pont most az uj AMD procikkal is eljatszani egy ilyet.v.
BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
veterán
-
Armahun
addikt
válasz lezso6 #15148 üzenetére
Köszi a választ.
Lehet majd a későbbiekben nem lenne rossz prémium funkciónak a választható szélesség.
Alapbeállításként automatikus és választható 1170px, 970px, 750pxHa szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
veterán
válasz lezso6 #15150 üzenetére
Már csak a fórumban is pl. nagyon is sok értelme van. Baromi fárasztó azon matekolni, hogy mi fér ki egy sorba - mert ha már itt tartunk, ez a kötelező sorkizárt formázás is gyakran olyan szembántó, hogy még.
Szerk: egyébként nem azt mondtam, hogy legyen minden 476394795 pixel széles - azt javasoltam, hogy ha már valaki elővette a pénztárcáját, akkor hagy mondhassa meg ő, hogy neki mi a kényelmes. Ha 100 pixel, akkor annyi. Ha 1600 pixel, akkor annyi.
A reszponzivitás lényege nem az, hogy az eszközhöz igazodsz - hanem hogy a júzer igényeihez. (Legalábbis ez kellene, hogy legyen.)
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz lezso6 #15145 üzenetére
Arra is van riszponza az új dizájnnak (mikor is jön ez...?), aki fizető vendég, tehát reklámot úgysem lát? Mert 1170px se tűnik egy hűdenagy ugrásnak...
Súgok: planetcrap.com-on minimum 2005 óta van a profilbeállításoknál "page width: [írdbeamitakarsz]" mező. Oké, valamivel kevésbé komplikált az oldalszerkezet - de már akkor is, tizensok éve megoldották, amikor a responsive design még csak annyit jelentett, hogy a főni seggberúg, ha nem tetszik neki a design.
Nekem tetszene, ha lenne itt is ilyen lehetőség a prémium tagoknak - desktopon hagy mondjam már én meg, hogy milyen széles legyen az oldal. Még csak túl sokat dolgozni se kellene vele - beszéltek Hendrik Mans-sal, szerintem simán kiadná egy legacy cucc kódját, amit amúgyis önköltségen tart fent. Utána beraksz pár if-thent, aztán kalap-kabát.
Én egy ilyen fícsörért fizetnék akár duplát is.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Armahun
addikt
válasz lezso6 #15145 üzenetére
Ez a betűméretet hogy fogja befolyásolni? Nagyíthatóság szempontjából.
Arra gondolok, hogy most ha nagyobb képernyőn belenagyítok az oldalba oldalszélességig, akkor szép nagy betűket kapok.
Ha eleve szélesebb lesz az oldal ugyan annyira széthúzva kisebbek lesznek a betűk ugye?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
veterán
-
Tedd fel a Liberation fonts pakkot, az az alap MS fontok metrikáját másolja.
Az új design egyébként nem beépített MS fontokat fog használni, hanem a Google Fonts API-t, így minden rendszeren jó lesz, meg ugye szebb is, ezek az alap fontok elég csúnyák.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Ez az onmagad fiok hasznos cucc.
koszi a tippet.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Armahun
addikt
válasz föccer #15137 üzenetére
De tudsz.
A fentebb linkelt önmagad felhasználó pont erre lett létrehozva.
Ha neki küldesz privátot azt te fogod megkapni.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
föccer
nagyúr
Magadnak nem tudsz privatot kuldeni, ellenben van proba topik ehhez.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Argos
őstag
Most is létezik egy kvázi előnézet funkció. Nyilván nem az, de arra kiválóan alkalmas.
Privát üzenetet írsz Önmagad-nak.
Ha van prémiumod, akkor azt a P.Ü.-t korlátlan ideig tudod módosítani, mivel addig amíg nem olvasta el, addig szerkeszthető.
Ha, nincs előfizud, akkor max újakat írogatsz....elmúlik...
-
Vanir
veterán
Sziasztok!
Egy preview funkcióra szükség lenne az én - meg még sok más felhasználó véleménye szerint is. Van remény, hogy a közeljövőben kapunk ilyesmit? -
Winner_hun
titán
válasz Speeedfire #15127 üzenetére
Topikoknál lehet segíteni rajta: írj a modkerbe, hogy adják hozzá azt a keresőkifejezést a topikhoz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
válasz Speeedfire #15129 üzenetére
Ez nem LIKE keresés, hanem fulltext. Az ennyit tud. Új motor meg nem lesz, csak új design. Meg új kereső...
-
Speeedfire
félisten
válasz Bjørgersson #15128 üzenetére
Na ezaz, de ez egy egyszerű like keresés. Nem is értem, hogy miért így működik.
Remélem lezso majd átírja, ha más nem az új motorban majd.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz Speeedfire #15127 üzenetére
Gyagyán működik a kereső, ha pl. a hifire keresel, akkor csak a hifivel kezdődő szavakat fogja találatnak venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speeedfire
félisten
Ha rákeresek a "hifi" szóra, akkor nem dobja fel az autóhif topic-ot, csak ha arra keresek, hogy "autóhifi". Illetve, ha ékezet nélkül keresek rá, akkor se jó.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
core i7
addikt
Nem lehetne újoncoknak valami reg utáni kötelező tutorial? Sokan még linkelni se tudnak rendesen
Pár képben valami olyasmi mint a Fallout játékban[ Szerkesztve ]
-
DrojDtroll
veterán
Nem lehetne készíteni egy olyan lapot ahol minden fórumtémát megnézhet az adott felhasználó ahol hozzászólt?
-
Bjørgersson
félisten
@lezso az új felületen megoldható lesz, hogy egysoros hozzászólás esetén is legalulra kerüljön az aláírás? Nem életbevágóan fontos, de azért szerintem jobban néz ki úgy.
Ilyen most:
Ilyen pedig legalul:
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz Bjørgersson #15120 üzenetére
Nem nagyon ismerem a HA-t -
-=MrLF=-
senior tag
Valamit variáltatok a belépéssel az oldalon? PH belépve maradok, átmegyek az ITcafé-ra és már nem vagyok belépve, eddig megjegyezte. (hardveraprón se vagyok belépve ha átmegyek)
Szerk. most beléptem az ITcafé-ra és kiléptetett a PH-ról..
A PH IT caféra be tudok lépni, viszont a hardverapró hibát dob, szerintem a jelszóban /%"!'+ karakterek miatt valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
-
kenwood
veterán
válasz Thomas2 #15116 üzenetére
Szerintem ugy lenne,jo hogy a listan meg nem szereplo markakat a felhasznalok manualisan bepotyoghetik.
Ezutan atmenetileg marka nelkuli marad, de egy moderatori jovahagyast kovetoen bekerul a valaszthatoak koze.
Ezzel kiszurheto az,hogy legyen mondjuk asus,assus,meg ausu is a valaszthato markak kozott,de nem lenne ennyire megkotve a hirdetok keze.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Thomas2
újonc
Szep jo napot!
Szerintem a processzor- hutokhoz a BeQuaiet gyartmanyokat is fel kellene venni, mint valaszthato markat. Sokkal silanyabb markak szerepenek ott, sot olyanok is amibol egyaltalan nincs is forgalom.
Udvozlettel: Thomas2Mivel tombolnak a vírusok, Ezért én csak linuxolok. Rozsdás már az öreg vas, De még hasít mint a sas!
-
Armahun
addikt
Nagyon frankó az oldal, látszik, hogy sok munkátok van benne.
Csak érdeklődés jelleggel kérdezem, hogy a közel jövőben előre láthatólag, esetleg lesz e időtök a fórum hozzászólás e-mail értesítést egységesíteni.
Számomra marha zavaró, hogy két féle tartalmú levelet kapok. Van aminek rios a feladója van aminek prohardver.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
DS39
nagyúr
válasz FlasH-BacK #15108 üzenetére
Basszus azt se tudtam hogy van itt ilyen, kvázi wiki. 😐
-
válasz FlasH-BacK #15108 üzenetére
A tudástár jelenleg PH! exkluzív feature (jaj de szép kifejezés ), de amúgy vannak vele tervek, csak még nem jutottunk oda, mindig van valami fontosabb.
-
FlasH-BacK
senior tag
Kedves pH Szerkesztők!
Az imént próbáltam a mobilarena.hu-ról elérni a Tudástárat, de nem jött össze, csak ha átmentem a ph-ra. Ugye az előbbi oldalon a középső menüsorban nincs ilyen pont, a baloldali menü alján levő "Tudástár" link pedig csak hírekre és cikkekre mutat.Tekintve hogy a pH.hu Tudástár témái fedik a többi testvéroldal témáit, nem lenne ésszerű azokról is közvetlenül elérhetővé tenni?
+1: USB-ről nincs még dedikált szócikk ahogy látom, pedig lenne mivel feltölteni
-
válasz kenwood #15104 üzenetére
Folyamatosan követem a topikokat és szoktam válaszolni, de ugye mindenre azért nem lehet válaszolni, arra nem mindig van kapacitás. A javítsuk a PH!-t javaslatokról szól.
Milyen kritikus bugokról van szó, ami nincs fixálva?
Összevonni a topikokat nem lehet, mivel más a célja, a HA meg külön van. Bár utóbbi már nem sokáig. A sima júzerek is hadd válaszolhassanak, mert a legtöbb esetben tudják a választ. A moderátoroknak egyébként nem feladata ezen topikoknak az ellenőrzése.
A problémáidat egyébként szent megtváltóként meg fogja oldani az új HA és PH design.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz canniball #15105 üzenetére
A valaszodat koszonom,nekem meg arra sem sikerult rajonni,mitol fugg a formatum.
Ertekelem a joszandekodat,de a hozzaszolasod egy ujabb erv amellett,hogy mezei user ne valaszolhasson.
Beirtad,hogy jon az uj felulet,megszunik a mobilos.
Ha egy modi benez ide,latja,hogy kaptam valaszt.Pedig nagy valoszinuseggel te meg nem is lattad az uj feluletet,ezert igazabol nem valaszoltal,hanem tippeltel.
Most valoszinuleg igazad van,es nem a jo formatum fog megszunni,de ha tevedtel, akkor sem fog senki kijavitani teged.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Esetleg a feedback/support javitasara van remeny ?
Szerintem jelenleg a javaslatok,bug reportok kezelesere a totalis kaosz a legjobb kifejezes.
Kritikus,mindenkit erinto bugokat gyakran tizszer bejelentenek az emberek anelkul,hogy barmifele visszajelzes erkezne.
Meg azt se derul ki,hogy nem ertik a kerdest,nem tervezik a kijavitast,vagy tul bonyolult,es majd egyszer meg lesz csinalva.
Van 3-4 topic,amiben mezei userek valaszolnak,csetelgetes megy stb ...Az en javaslatom :
Osszevonni az osszes ilyen topicot (pht es hardveraprot is,az atlag usert nem erdekli,hogyan van nalatok felosztva a lapcsalad)
Az egyetlen javaslat/report topic pedig hasonlo ,mint a csalos,csak szigorubb :
sima user nem valaszolhat,csak kerdezhet,es ez fixen betartva,ha egy user tenyleg hasznosat szolna hozza,kuldje el a topikgazdanak priviben.4-5 sablon valasszal lerendezni az egyszerubb ugyeket .pl :
- nem bug,hanem feature,vagy user error ---> a hozzaszolas torlese,sablonvalasz privatban. Minden tovabbi hozzaszolas az adott usertol a temaban --> torles
- Nem ertheto a jelentes ----> pontositas bekerese
- Mar ismert bug,folyamatban levo fejlesztes --> Aki eloszor jelenti,az kap egy valaszt a topicban,a tobbi jelento hozzaszolasat torolni,es privatban kap egy linket arra hozzaszolasra, ahol az elso jelento megkapta a valaszat.
- Olyan javaslat,ami vagy felesleges,vagy tul sokat kellene melozni szinte 0 elonyert ---> elutasitas nagyon roviden indokolva. tovabbi azonos temaju kerdesek a usertol --> torles.
- A javaslat jogos,x idon belul megoldjuk.(es x lehetoleg napokban legyen merve, ne honapokban,evekben.(megiscsak ti vagytok a legnagyobbak itthon, ne legyen mar evekig bugos,kezi vezerelt az ertekelo rendszer)Nyilvan minden esetet nem fedtem le,de gondolom,a lenyeg atjon.
Azt szeretnem,hogy ne ugy nezzen ki az apros bug topic,hogy valaki beirja : nem jott az ertekles,erre valaszolnak ,hogy osszefoglalo/jelenteni kell, majd a user megkoszonni.
Mindez mondjuk 200 hozzaszolasbol elvisz 60-70-et.
Semmilyen kozhaszna nincs a dolognak,elvesz a lenyeg.
Nagyon tetszen ,ha egy ilyen topicba benezve csak azt latnank,ami mindenkit erint(het),es azt maximum egyszer, de ertelmesen megvalaszolva,es nem hetekkel,honapokkal kesobb.Ezen felul jo lenne,ha picit support szinten is visszaternenetek kozenk, mert rengeteg olyan modi van,aki mondjuk a horgasz topicban 0-24 chatel,de a "szakteruleten" tobb hetes,honapos egyetlen mondatban megvalaszolhato kerdesek lognak a levegoben.
UI: felsorolnam azokat a tobbszor feltett kerdeseimet,javaslataimat,amire soha semmilyen erdemi rekacio nem erkezett :
- Nincs 2011 v3 rovat az apron,ezert a sima 2011 es a 2011 v3 egy helyen megy,pedig semmilyen atjaras nincs a ket platform kozott
- Privatuzenet emailes ertesitoje 10 bol egyszer rogton az elso sorba irja a felado nevet,a tobbi ugy kezdodik,hogy rios ph, vagy hardverapro. Ha minden level ugy jon ki,hogy a felado nevevel kezdodik,akkor a mobil ertesitosavjaban sorban latnam ,kik irtak privit nekem. akkor is,ha tobb olvasatlan levelem van,es minden levelnek csak 1 sor jut.
- Sehol nincs leirva, hogy a kiemelt hirdetesekben hogyan lehet az elso helyre kerulni. Ha pedig egy bug miatt ragadt be West felulre,akkor mikorra varhato a kijavitasa?
- mikorra varhato a belepes/kilepes bongeszo szintu kezelese ? Szeretnek a mobilomon es az otthoni gepemen fixen bejelentkezve maradni,mint a google,facebook fiokjaimban.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #15100 üzenetére
Link gombra katt, bemásol a kép hivatkozása, majd azonnal kép gombra katt, bemásol kép hivatkozása és ok: (legalábbis én már nagyon régóta így használom)
pl.:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)