- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Ez biztonsági feature. Ha nem te voltál, akkor valaki más csinálta. A belső naplózás szerint ma 21:20-kor küldött a RIOS neked levelet, s csak pár másodpercet volt a mail queue-ben, szóval nem késett a levél. Esetleg az történhetett, hogy adatmódosításnál beírtad a jelszavad "módosítani", ami ugyanaz mint eddig.
Egyértelműsítem levél szövegét...
-
Fred23
nagyúr
Nem pont így, de már én is gondoltam arra, hogy nyitni kéne, és ehhez az angolt is be kéne hozni, mint a felhasználói tartalom lehetséges nyelvét, de mintha korábban -nagyon régen- már lett volna valami ilyesmi kísérleti jelleggel a cikkeknél, ami elbukott valamiért. Ha lennének angolul (is) olvasható cikkek, biztosan több olvasója lenne a PH!-nak, de amíg a fórum kizárólagos nyelve a magyar, regisztrálni nem nagyon fognak más anyanyelvű olvasók, ami okán nem is lesz annyira vonzó számukra az oldal.
-
Fred23
nagyúr
Szerintem valaki feledékeny volt.
-
puttputt
őstag
Ejj. Egy Opera-Hyperuser.
Biztos van vmi. jó kis FF ext. is erre.
(Vagy készítünk.
)
(Megnézem, amit ajánlottál, kíváncsi vagyok. Lehet, áttérek.)
Mondjuk... Nekem telefonon szokott necces lenni. Mármint, ha nem tudok... Jó, igaz. Nyissak egy másik windowt és írjak mailbe, aztán... Lehet, ez lesz.
(Erre legalább nem kell fejleszteni.)
Pláne, hogy a "lejárati idő" is bekavar(hat). Tényleg.A másik viszont... Nos...
DeFranco: A preview. Érdekes kérdés.
-
brd
nagyúr
Operából nem érdemes az új verziókkal próbálkozni, ha az ilyen hibák érzékenyen érintenek, mert szegény fejlesztőiknek többnyire megoldhatatlan egy új verziót úgy összedobni, hogy abban ne legyen valami régebben jól működő funkció elrontva. Egyébként én még soha nem találkoztam ezzel a problémával, igaz, ahol Operát használok rendszeresen, ott mindenhol szándékosan csak 10.63 van.
Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!