Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
-
Solymi81
aktív tag
Ez az új dizájn valami borzasztó.
Megnéztem az újat és a régit, hogy miben különbözik és az látszik, hogy tipikusan az az eset amikor többet vesztesz a vámon mint nyersz a réven.Csatoltam képet is a szemléltetésért.
Gyakorlatilag a sorközök méretével az indokolatlan térközökkel elveszik az a többlet amit az apró betűmérettel és szélesebb sorokkal nyernénk. Még az se lenne baj, ha fel kellene húznom 120%-ra az egészet, de így viszont már vicc kategória lenne.Szeretném hallani annak a véleményét aki ezt készítette, hogy mégis ezt hogyan képzelte, min tesztelte és véletlenül nem mesterlövész-e az eredeti szakmája...
Régen volt amikor oldaltervezést, tipográfiát, dizájnt meg ilyeneket tanultam, de ettől a kinézettől automatikusan rosszul leszek... Arról nem is beszélve, hogyha ilyen méretet használok, nem hogy kirúgnak, de örökre el is tiltanak.
Nem miniatűröket kellene gyártani.Kriminális...
[kép] -
VIPowER
őstag
-
FistXL
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Én már megkülönböztetni sem tudom mi hol van ezen, össze vissza van minden cikk...
Ömlesztve van az egész, az oldal tetején egy monitort kitakaró cikk, aztán bal oldalt itt egy MA, ott egy PH cikk, jobb oldalt is össze vissza... hsz gomb van ahol az indexképen van, máshol meg a szöveg után...
Még angol nyelvű cikk is van, nem tudom hogy reklám-e vagy mi... kriminális

-
DigitXT
félisten
válasz
FistXL
üzenetére
Bejelentkezéssel nekem nem volt gondom, bejelentkezve maradtam mobilon is, desktopon is (be volt pipálva minden opció, ami kevésbé biztonságos ugyan, de nem léptet ki folyamat). Szóval ilyen szempontból az új felületen semmi különbséget nem látok. Nekem a kinézet, és a használhatóság (hiányos mobil felület), ami botrány. És akkor ez állítólag hipermodern, reszponzív, aztán egy Full HD fölötti felbontású mobilkijelzőn kevesebbet látok, mint egy Full HD-s monitoron. Teljesen logikus.

Szerk: egyébként nem értem. Egy csomó esetben a friss cikkekhez a bal oldali sávból jutottam el, tehát abszolút az oldal érdekét szolgálja, hogy ott legyen. (Nem az újság felől közelítek a fórumba, hanem a fórum felül az újsághoz.) Erre nincs ott.
Mobilon tehát ne érdekeljenek a friss cikkek. -
FistXL
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
A betűtípus még hagyján (bár az is elég trágya), de amikor hozzá akarok szólni valamihez majd feldob az oldal tetejére, hogy jelentkezz be, elvesztve ezzel a hsz-t, attól csömöröm van...

Szerk.: a 19" monitoromon ordenáré nagy az egész oldal, eleinte azt hittem ki van nagyítva, de nem... a régi tökéletesen megjelenik...
Egyébként tényleg nem szólt senki erről az átállásról, vagy megszokod, vagy viszlát... -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Desktopon legalább ott vannak az aktív témák, mint régen. A mobil miért nem tudja a desktop nézetet, mint eddig? Ja, biztos meg lehet szokni, csak nem értem, hogy itt arról lehet ötletelni, hogy hogyan legyen jobb, a gyakorlatban meg a közösség megkérdezése nélkül durrbele rosszabb lesz, majd megszokod jeligére...
Szerk: ehelyett a kibaszott széles cleartype-os homály betűtípus helyett nem lehet visszakapni a régi éleset?
Egy használható felületért fizetnék: nevezzétek AZT prémiumnak.Szerk2: gamepod-on még megvan a régi (betűtípus is) desktop nézetben is.
Adja az ég, hogy így maradjon tavaszig!
-
FistXL
senior tag
válasz
ROBERTOH
üzenetére
Én sem, 4 évig rendszeresen olvastam őket én is, csak a hozzászólás miatt regisztráltam, most félévente ha rákattintok egy MA cikkre, akkor sokat mondok. Ha a régi felületet is tartalmazná a prémium tagság, talán előfizetnék rá, bár ez most elvette a kedvem az egésztől.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Narxis
üzenetére
Egyetértek. Sőt én eddig ha lehet mellőztem a PH-t, valahogy a színei sosem jöttek be, mindig is itcafé-s voltam. Most meg mobilon átszoktam a fototrend-re az éles színek és a kontrasztossága miatt kimondottan jó még napsütötte kijelzőn is, és bár laptopon és asztalin továbbra is itcafé-t használok, de a PH új felülete egyre jobban tetszik.
-
Kövezzetek meg de szerintem jó lett az új felület. Megszokás kérdése.
-
DigitXT
félisten
válasz
Tegla80
üzenetére
Dettó, ez az új felület botrányos. Még kevesebb szöveg fér ki, mint eddig, szarrá tördeli az összes hozzászólást, minden balra szerkesztett, az aktív témák nincsenek sehol (mobilon), stb. Azt hiszem így a prémium tagságot sem fogom megújítani, ha ilyen olvashatatlan lesz a fórum. 15 éve vagyok tag, minden változást kibírtam, de ez gyanús! Remélem a Gamepod kitart tavaszig. (Az meg mondjuk a cégnél blokkolt, de majd nem írok sokat, na.
) -
DS39
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
eladhatnák prémium feature-nek. lenne rá vevő.
-
Tegla80
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Mint ahogy meg sokan masok is.

A ph-s szinvilag spec jobban bejott,de inkabb hozzaszokom a szurkehez(amig van),mint az uj felulethez. -
-
nyunyu
félisten
Már a fórum is lecserélődött a lapcsalád modernebb tagjain látott hozzászólás szerkesztő dobozra, ami BBcode "PH adaptációja" helyett HTML tagekkel működik?
Hogy fogjuk így "parancssorból" szerkeszteni a linkeket, etc? -
FistXL
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
Pedig ezt szerintem sem ember csinálta, ez az új design kritikán aluli.

Gépen is teljesen átláthatatlan az egész, egy cikk képe a fél monitort kitakarja, össze-vissza vannak PH és MA hírek mikor a PH-n vagyok, káosz.
Két dolog ami tetszik: bejelentkezésnél és hsz írásnál nem kell új oldalt nyitni. Kénytelen vagyok használni a Gamepod-Logout párost, ameddig ezek használhatóak maradnak. Ráadásul telefonon sem lehet asztali módot használni, én mindenhol azt használtam, ahol lehetett.
Tök sivár az egész oldal, egyszerűen nincsen kedvem használni, mert nem tetszik.
Szerk.: Ráadásul sokkal lassabbak is a "megújult" oldalak.
Nem vagyok ellene az újításoknak, de amikor használhatatlanná válik valami miattuk, amit szerettem, az nem vicces.
-
DS39
nagyúr
már akartam kérdezni, hogy az új oldalakon, a rögzített fejléc tetején van egy betöltőcsík(?) (zöld)
azt sejtem, hogy aszinkron betöltődést jelez, de ezt minek? szükségtelennek érzem.
vagy ha már van, akkor a színének harmonizálnia kellene az adott oldal színvilágával szerintem. -
regener
veterán
Nekem tetszik eddig, mobilon jók a méretek és átlátható is :D
Asztalin kicsit fura hogy csak 1170px van használatban az 1920-ból, de aztán wayback machineról rádöbbentem hogy a régi sem volt szélesebb :D
-
-
DS39
nagyúr
látom megújult a PH is. ez a sárga túl élénk lett, nem?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, igaz.

Nem tudtam, hogy az F5=/=Ctrl+F5 -
gzbotii
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kíváncsiságból nyomtam egy tesztet - próba topicba feltöltöttem egy random képet, amit utána töröltem is a saját képek közül. Ez után, ha az alapértelmezett böngészőből (Chrome) megnyitom a topciot, továbbra is ott látom a képet. Viszont, ha egy előtte soha nem használt Edge In-Private ablakban nyitom meg, akkor semmi.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Korabban csak addig lehetett. Nem reg vettem eszre en is, hogy most mar reggebbieket is tudok torolni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem. De itt most egyébként is friss feltöltésről volt szó.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem csak 30 napig lehet torolni a feltoltott kepeket?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
F5 volt, de ezek szerint egy cach/cookie törlés is kellett volna.
Mondjuk, így, ha valakinek már be lett töltve, akkor gondolom "megmarad", ami a hatást nem éri el, de ennek akkor már semmi köze a PH-hoz.Köszönöm a választ.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok
Ma merült ez fel bennem (mert valahova feltöltöttem egy olyan képet, amin nem takartam ki minden infót, amit szerettem volna), hogy ha egy képet töröl egy user a saját képei közül, akkor az törlődhetne is a serverről - ahová be lett illesztve, ne jelenjen meg.
Most pl, nem láttam más opciót, mint, hogy megkérni egy modit, hogy törölje - de ez ugye órákba kerülhet (jelenlegi helyzetemben nem húsbavágó a dolog, de lehet olyan, amikor ez kellemetlen lehet - szerkesztési idő után pláne). -
xeon forever
addikt
Olyan erdekelne, hogy ha kezdemenyezek egy ertekelest akkor miert lehet torolni a hirdetest amig le nem zarult? CSak ugy megjegyzem h 200k hufos vasarlast nem ertekelt az elado. Azota mas hirdetes van a linken. Lehet sokan lexarjak na de en nem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy ugyanolyan megerosito ablak kellene az olvasotta tetel elott, mint amikor privatot torol az ember, es problem solved, nincs veletlen elrejtes meg a tobbi kifogas.

-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Véletlen: [link]
Amikor fél éve felvetettem ugyan ezt akkor választ se kaptam, így persze egyből jön valami.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze. Kérni bármint lehet...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Olyan jo, hogy neked mindenre van valami semmitmondo valaszod.
Ha kerhetem, a jovoben inkabb hagyd meg, hogy lezso vagy barki mas kompetens valaszoljon. Koszonom. 
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Rimuru
üzenetére
Biztos sokan vásárolnak véletlenül hosszabbítást... Egy kicsit nem figyel oda, és rögtön megadja a bankkártya adatait, és végigkattintgatja a vásárlási procedúrát. Én is gyakran vagyok így. Ja, nem.

De ez már csak ilyen, ha van értesítés az a baj, ha nincs az. Ha le lehetne okézni, hogy "láttam", akkor meg valakinek az lenne a baja, hogy 1-2 nap múlva miért nem szól újra, mert hát ő azóta azt már elfelejtette.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fontos hogy véletlenül vásárolj hosszabbítást.
-
Bjørgersson
félisten
A hirdetesed hamarosan lejar ertesitesre miert nem lehet egy seent / ignoret nyomni, hogy ne vilagitson ott fent 3 napig?

-
ricolan
csendes tag
A hardverapro oldalán van egy felirat a jobb oldalsávban "Elmentett apróim". Ez régen, még a nagy váltás előtt linkként működött és kilistázta a középső sávba az elmentett hirdetéseimet, ami azért volt jó, mert sokkal könnyebb volt követni, hogy hogyan változik a termék ára. + Rögtön ott volt rákattinás nélkül a termék helye, az eladó neve és értékelése is. Ha lehetne kérni, hogy működjön úgy mint régen, akkor az nagyon jó lenne.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
inferno88
üzenetére
Ez sajnos bonyolult kérdés.
A konkrét esettel alapvetően nem tudunk mit kezdeni, egy termék 1.5 hónappal később meghibásodott, ezzel nem tudunk mit tenni.
De. Ha bármi gond van, jelentsétek, de a hardveraprón, a hirdetésben található jelentés gombbal (ha már nem aktív a hirdetés, más hirdetését vagy az értékelést is lehet), mert bejöhet a képbe más ok, ami miatt jobban ránézünk az eladóra.
A leadott értékelést már nem lehet módosítani, az értékelés nem élő közvetítés, hanem egy üzlet értékelése. Indokolt esetben törölni lehet.
-
Hali!
Vettem egy használt VGA-t, amire volt egy hét gari. Ez július közepén volt. Az első pár napban nem volt probléma, aztán nyaralás stb. miatt nem is volt használva a gép. Na most pár hete elkezdett szórakozni a kari, volt driver frissítés, szokásos körök, majd végülis teljesen megadta magát.
A gond az, hogy utólag derült ki az eladó értékeléseiből, hogy miközben árul videókártyákat, közben vett egy rakás hibásat is! Úgy gondolom, hogy eladott nekem egy olyat, amit valamilyen sütős/fusis módszerrel életrekeltett, de erről említést nem tett. A kártyát visszavásárolni nem hajlandó, az 1 hét próbagarira hivatkozik(ami alapesetben teljesen érthető lenne). Nem kenyérre kell az a 30k, de az elv nagyon felb@sz.Van rá mód a korábban leadott értékelésem megváltoztassam?
-
szimla65
aktív tag
Üdv!
Van egy aktív hirdetésem és szeretnék hozzá adni képet.Megnyomom a szerkesztés gombot,beteszem a képet(0,3Mb)rányomok a hirdetés módosítása gombra és kép nem lesz a feltöltött képek között.Már többször próbáltam.Mit csinálok rosszul? -
Rimuru
veterán
Csak hogy tovabb romboljuk a wysiwyg editort.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ctrl+v feldobhatna a kep feltoltese funkciot (ertelemszeruen ha a kep van ott), nem tudom mas felhozta-e mar. -
mrcrnl
tag
Üdv,
egy észrevétel a Hardveraprón. Nekem ma nem sikerült mobilról (Android 8.1, Goggle Chrome) értékelést kezdeményeznem egyik hirdetésnél sem, pedig 3 különbözőnél is szerettem volna. Az igaz, hogy pc-ről ezt az imént meg tudtam oldani, de gondoltam megemlítem, hátha nem egyedi az eset.
Jó munkát!
Kornél -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Bluesummers
üzenetére
"Ha letiltanák a hozzászólás részt, akkor kevesebb munkájuk lenne a modiknak is"
Ez nem akarat kérdése, jelenleg erre nincs lehetőség az aprón. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hogyan kell?
Csak vicceltem.
Tiszteletben tartom a ProHardver családot, szeretem az IT Cafe-s cikkeket / szeretek teszteket olvasni / jók a fórumok. Jó magam is voltam anno csalás áldozata, azóta figyelmeztetek mindenkit a csalókra, aláírásomban is ott van ezzel segítve az embereket. No meg még régebben nem véletlenül vettem sokkal korábban Prémium tagságot. Ha letiltanák a hozzászólás részt, akkor kevesebb munkájuk lenne a modiknak is
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bluesummers
üzenetére
Kerj akkor mar hozza reszesedest is a lapcsaladbol.

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Például milyen lenne, ha az a reklámfelület, amit kiadtok másoknak, alá/mellé lehetne írogatni, mindenki kifejezné az adott reklámmal való véleményét, kérdéseket ott tennének fel, és azt konkrétan az adott hirdetésnél mindenki láthatná? Gondolom a hirdető is nagyon örülne neki.
Szerintem nem így kellene működnie egy hirdetésnek.
Kérném a hozzászólások 100%-os tisztítását, és tiltást, hogy ne lehessen oda írni.
Megköszönném szépen! -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Bluesummers
üzenetére
A konkrét esettől függetlenül, általánosságban válaszolva ezt nem tartom jó ötletnek, mert félő, hogy olyan hozzászólások is törlésre kerülnének, amik lehet a hirdetőnek úgymond nincsenek ínyére, ugyanakkor jogos, megválaszolható kérdések, amik nem minősülnek üzletrontásnak. Nem véletlenül a HARDVERAPRÓD kollégák is hosszabb "kiképzésen", betanításon esnek át, illetve kétes esetekben többen is konzultálunk egy-egy döntés előtt, mindezt a hirdetőre bízni felelőtlenség lenne. És ez nem a sok pénzen múlik...
-
Javaslom, hogy azon hirdetők, akik nem kevés pénzt költenek a hardverapró hirdetésük marketingjére, legyen jogosultságuk a hirdetés alatt levő bejegyzések / megjegyzések / hirdetésrontó szövegek saját kezű moderálására és ne kelljen megkérni a moderátort, hogy távolítsanak el valamit, ugyanis elutasító választ kaptam, amivel nem értek egyet.
-
ZséHUN
csendes tag
Helló!
Szeretném megkérdezni, hogy abban az esetben ha én megvásároltam egy dolgot itt a hardver-aprón, meg is kaptam a csomagot. Viszont az eladó által a hirdetésben leírtaknak nem teljesen felelt meg a termék és ezért is szeretnék értékelést írni a felhasználóról, hogy nem volt teljesen korrekt.
Ezt az észrevételemet neki is leírtam előzőleg privát üzenetben. Amire kaptam is tőle egy mentegetőző választ. Viszont hiába kezdeményeztem nála a megvásárolt termékre értékelés kezdeményezést, nem hajlandó jóváhagyni az értékelést. Privát üzenetben is írtam már neki 2x is de semmi reakció, pedig látható, hogy azóta többször is belépett már. Jelentsem az azóta már archivált hirdetését? -
Benji21th
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia,
Rendben. Köszönöm.
Üdv,
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Benji21th
üzenetére
Üdv!
Értékelni csak létrejött üzleteket lehet. A hasonló eseteket a Jelentsd a csalókat topikba lehet megírni, ha jogosnak ítélik a panaszod, akkor ott megmarad a nickneve, egyebet nem tehetsz.
-
Benji21th
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sziasztok! Nem igazán találok megoldást egy egyszerű problémámra az apróval kapcsolatban. Szeretnék értékelni egy eladót, aki az egyezkedéseket követően annyit kért, hogy előző nap hívjam fel, hogy tuti legyen a találka. Na onnantól nem vette fel a telefont, a hirdetést törölte. Gondolom ez nem egy ritka eset sajnos, de szeretném megjutalmazni, de mivel törölte a hirdetést nem tudok hol intézkedni.
Köszönöm a válaszaitokat.
Üdv -
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát azért amit írtam, az messze van a legnagyobb rangtól. A félisten után kettő is van, de igazad van hogy az időt is díjazni kell, viszont szerintem most átestetek a ló másik oldalára. Ez van, ezt kell szeretnem.

-
-
Kékes525
félisten
A rangokhoz kötött idő nagyon sok. Így nem díjazzák az aktív tagokat. Nekem szakmai: 20836 közösségi: 3810 van és veterán vagyok, mert 7 éves a tagságom.
-
Rómeó
aktív tag
Köszi a linket!

-
canniball
nagyúr
-
törölt tag
Nofene, csak megváltoztak a rangok? Nem is figyeltem.
De legalább megint van csaknoisz pörgőforgó hirdetés. Halleluja. Megint nem kell egy ideig híreket olvasni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, tehát nem egy egyszerű tag, hanem az akinek valamilyen külön feladata van a prohardver működtetésében.
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudtam belépni: https://prohardver.hu/tema/topikgazda_topik/friss.html Nem elég a rangom?
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Melyik az a Tg topik?

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Akkor Te voltál.

Nem emlékeztem már, hogy hol találtam, de tényleg, meg is van.Kékes525, nem én írtam bele, engem is dobragab jegyzett be oda, gondolom mert "tőlem kapta", vagyis én tettem be a Tg topikba. Én sajnos nem értek az ilyenekhez, apróbb dolgokat esetleg kilogikázok és tudom módosítani, de egészben nem tudnám megírni, ez nem az én területem.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A kód alapján én voltam az eredeti elkövető a néhai userscript.org-on olyan 7-8 évvel ezelőtt (az a userscript egy faék egyszerűségű regex csere volt a betöltött összes linkjén), amit azóta az ajaxos résszel bővítettetek.
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez van benne szerzőnek: by Intruder2k5, dobragab
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, akkor csak az ő github accján van? Mert ott van. Végülis írhat hozzá más is patchet.
-
Kékes525
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha lekapcsolom az 5-öst, akkor megy. Akkor ezt fogom tenni, ha szükségem lesz a topiknyitásra.
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mobilon tehát ne érdekeljenek a friss cikkek.
Egyébként tényleg nem szólt senki erről az átállásról, vagy megszokod, vagy viszlát...
Adja az ég, hogy így maradjon tavaszig!

Ezt az észrevételemet neki is leírtam előzőleg privát üzenetben. Amire kaptam is tőle egy mentegetőző választ. Viszont hiába kezdeményeztem nála a megvásárolt termékre értékelés kezdeményezést, nem hajlandó jóváhagyni az értékelést. Privát üzenetben is írtam már neki 2x is de semmi reakció, pedig látható, hogy azóta többször is belépett már. Jelentsem az azóta már archivált hirdetését?
A regisztrációmtól, de én mostanában-t írtam, az mostanában-t jelent (néhány hónap), nem a regisztrációmtól. Csak a politikai topikban 2 hónap alatt 517-et csináltál, amivel semmi baj nincs, csak most szóba került.