Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
De nem is az oldal tulajdonosa vagy üzemeltetője... ennyire nem kell belefeszülni - ha majd kíváncsiak lesznek az ilyen irányú reprezentatív véleményre meg fogják kérdezni , ahogy eddig mindent megkérdeztek ami ránk tartozott.
-
somogyib
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Itt tájékozódhatsz.

De te nem is vagy még jómunkásember, úgyhogy ne szólj bele.

-
válasz
Black_Raven
üzenetére
A tiedet senki nem kérdezte.

-
somogyib
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ezt már sokan firtatták, hogy nem jó a rangnév. De javaslatot még nem olvastam. Mi lenne megfelelő? "JóPHember" "PHember" esetleg "nemmunkásdejóphember"?

-
bitpork
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Mert nem rossz

-
Ezzel a "Jómunkásember" ranggal lehetne-e kezdeni valamit?
Még mindig borzalmas.(#16987) lezso6: Engem is rendszeresen kiléptet chorme alól, de leginkább gépen.
Persze mobilról is rendszeresen előfordul. -
-
Alf65
csendes tag
Üdv!
Nem igazán értem, mért van a bejelentkezéskor az a 3 pipálási lehetőség (Időkorlát nélkül .../Ne korlátozzon.../nem lépek ki...)
Ha egyszerűen nem érdekli az oldalt.
3 gépen szoktam nézelődni, de MINDBŐL minidig kiléptet. Akkor minek? -
nihil
tag
Matek 1-es!
Kérlek, javítsátok..

-
k_marcus
csendes tag
Üdv! Sikeres és elégedett adás-vétel után akartam értékelést készíteni, de közben el kellett rohannom és bezártam az oldalt. Ma akartam folytatni, de azt írja már készítettem értékelést. Létezik szerkesztés funkció? Járna az eladónak a +++

-
-
somogyib
őstag
Reszponzív alól nem megy a fórumnál az oldal elmentése.
-
vlevi
nagyúr
-
0xmilan
addikt
válasz
üzenetére
Lezso emlitette korabban, hogy ezeknek a userscripteknek az implementalasa megfontolando. Sot, azota szerintem van olyan feature, ami a fototrenden mar elerheto, de a legacy siteokon meg csak addonnal megy.
Szoval gondolom ido kerdese, de mostanaban az uj HA debuggolasa emeszti fel az eroforrasokat. -
törölt tag
Várható, hogy valaha meg lesz oldva a privátok csoportos törlése a felhasználólistából? Azaz több felhasználó privátjainak egyszerre törlése.
-
Razor18
aktív tag
Elnézést, ha OFF vagy nem itt kellene megkérdezni: a Keresés mentése funkció eltűnt a hardveraprón, vagy csak nem jó helyen keresem?
Köszi
-
G Tibi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék ez ügyben: nem tudok képet beszúrni privát üzenetíráskor. A kép beszúrást nyomtam meg, mert nem jelenik meg a "Képfeltöltés a szöveghez". Emiatt nem jön be az a kis ablak, amin keresztül kijelölhetném a képfájlt a gépemen lévő mappákban. Nem tudok tallózni. Csak egy sáv jön be, ami valamiféle linket kér. Próbáltam elérési útvonalat bemásolni, de nem jártam sikerrel. Mi változott? (régebben ment a dolog).
Kösz a választ előre is!
G Tibi -
-
somogyib
őstag
Azt az alza-s reklámot szedjétek le az oldalról, mert annyira irritál ez a fáradtszemű-kotonfejű-zöldborsó figura, hogy mindjárt letöltök egy reklámblokkolót és élesítem.

-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Az mitől van hogy mostanában mobilról alig nyílnak meg az oldalak?(egy hete) vagy kapok egy macskát, pedig még semmit nem csináltam.
[kép] -
Érdekesség, hogy kitiltott felhasználó hirdetése ugyanúgy él.
Ez régen nagy kitiltva felirattal volt jutalmazva... [link]
-
válasz
kissdani22
üzenetére
Neked ez a link mit mutat?
Az alaplapok kategórián belül a békéscsabaiakat kell, hogy kilistázza. Az stmid=15200 string a békéscsabát jelenti.
Simán kezdd el beírni a szűkítés településre mezőbe az adott várost és ne nyomj a végén entert, hanem válaszd ki a legördülő menüből a megfelelőt.
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok, az miért van, hogy mióta frissült a felület, nem lehet helyre úgy keresni mint régen. Hiába állítom be adott kategóriára vagy hogy mindent nézzen a városomat egyszerűen mindent kilistáz csak helyieket nem, ami azért elég bosszantó. Választ előre is köszi

-
dqdb
nagyúr
válasz
Bluesummers
üzenetére
A MAC address minden köztes hopnál megváltozik. A forrás PC címe csak a routeréig él az IP csomagban, a routeréé az első aktív ISP elemig, ...
-
Van pár visszatérő csaló. MAC cím alapján tudtok szűrni, hogy az ilyen májer-félék ne tudjanak újraregisztrálni.
További infókat itt láthatni, hogy milyen könnyen megy az újraregisztráció ...
[link]
Ha béna az illető, nem tudja megváltoztatni a MAC címet egykönnyen...Vagy nem jön rá, hogy miért nem tud regisztálni, de azt nem kell majd kiírni, hogy "Azért nem tudsz regisztálni a hardverapróra, mert a MAC címedet blokkoltuk" -
Rimuru
veterán
válasz
crawshayi
üzenetére
Ezt keresed: Vicces Ph!s ellenőrző kódok
(es a link/beszuras gombot
) -
crawshayi
csendes tag
Nem tudom ez mennyire szándékos! 
https://prohardver.hu/dl/upc/2018-09/18/282787_e5b7ldwnishyycxw_capture_ha.png -
törölt tag
Meg lehetne oldani, hogy a címlapon is fel legyen tüntetve a cikkek, hírek szerzője?
-
findajob
csendes tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
Csatlakozon,
én már 2x írtam ez ügyben.
Ez bizony a BUG rovatba való téma
-
-
guess.who
senior tag
Nem tudom, hogy ez bug-e vagy feature, mindenesetre nekem eléggé zavaró: privát üzenet írásakor link beszúrása. Múltkor egy kollega már kisegített, hogy kijelölöm a szövegben a link nevét, aztán Link beszúrása gomb, erre megjelenik az ablak, ahová be tudom írni vagy másolni a linket. Namost a bemásolás után automatikusan nyomok egy Entert (ahogy minden más hasonló adatbekérő panel esetében), erre nem a link beszúrása történik meg, hanem elküldi a privát üzenetet úgy, ahogy éppen álltam vele...
Nem lehetne, hogy a linkbekérő panelnél az Enter csak a linkszerkesztés befejezését jelentse?
-
lenartsanyi
újonc
Üdv.
Érdeklődni szeretnék, hogy olyan lehetőség nincs amiben választhatok, hogy magánszemélytől vagy kereskedőtől szeretnék vásárolni? Én pl. kereskedőtől egyáltalán nem szeretnék vásárolni.
Köszönettel. -
Lackooo84
nagyúr
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha egy hirdetésemre egyszer vettem egy bizonyos csomagot, akkor utána miért csak azt engedi meghosszabbítani, miért nem tudok venni most egy drágább csomagot ha azt szeretnék? A másik meg, hogy semmilyen módon nem értesít már az oldal, ha lejár egy hirdetésem...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Neked milyen beállításokkal produkálja ezt?
Az enyém reszponzívon teljesen jól működik. -
Rodzser Mór
senior tag
19 collos monitoron úgy jelenik meg a hardverapró oldala, mint valami 800*480-as mobiltelefonon lenne indokolt. Sikerült elqrni ezt a weboldalt is. Éljenek a weboldalvisszafejlesztők. Ez a trend az utóbbi 5-8 évben. Gratula! Biztos sokaknak tetszik!
Az hogy az 5 collos telefonon nem tudtam megnézni és használni az oldalt vitt rá arra, hogy megnézzem PC-n. Hát itt PC-n is ugyan olya fosch.
-
findajob
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz:
Akkor a "fő kép" kijelölése felesleges lesz,
lehet automatikusan az elsőt mutatni.
( ha már a sorbarendezés működik ) -
Kívánság: hardveraprón a képek sorrendjét lehessen feltöltés után változtatni. Köszönöm.
-
bitpork
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Érdekes jelölés. Nekem az ugrott be hogy egy teherautó alaplapot árulsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
guess.who
üzenetére
Igen, elég jó retro gyűjteményed van, nem sértésnek akart menni. Nekem is anno volt fenn apro bazár1, bazár2, majdnem 1 évig fent volt.
https://hardverapro.hu/apro/vegyesbolt_it_bazar_kabel_hdd_ssd_sdcard/friss.html
https://hardverapro.hu/apro/vegyesbolt_it_bazar_2/friss.html
https://hardverapro.hu/apro/hdd_bazar_21/friss.htmlMondjuk most ahogy mondod, bakker még mindig sok minden megvan.

-
guess.who
senior tag
válasz
Bluesummers
üzenetére
(A saját C64-emet nem árulom.)
Egyébként a retro cuccok nem olyan kurrens dolgok, mint egy mai csúcs videokártya, miért lenne kötelező egy hónapon belül eladni? Másrészt ha megnézted a hirdetéseimet, akkor láttad, hogy ezer apróság van bennük, nyilván nem visznek el MINDENT azonnal egyben...
-
-
-
joghurt
addikt
A sok Hardveraprós izé közé felüdülésnek egy Logout kérés:
A cikk írásakor/szerkesztésekor van egy check box, hogy korrektúrázva van-e. Ezt hiába nyomom be, a cikk állapota továbbra is "korrektúrázásra vár".
Ez vagy bug (és akkor kérem javítani), vagy pedig valami felettes szervnek kell jóváhagynia a cikkem, aki meg van róla győződve, hogy jobb a helyesírása az enyémnél.
Ez utóbbi esetben viszont kérem leszedni a check boxot, és csak a jóváhagyást végző admin/moderátor felületén jelenjen meg! -
válasz
Bluesummers
üzenetére
Ezt nem lehet itt megtenni az aprón!:
"2. Tedd fel őket ebay-re, ott sohase avul el (akár ide linkelheted), de az ebay-es eladások után fizetni kell ott százalékot, PayPal-es pénzutalás után még további százalékokat..." -
válasz
guess.who
üzenetére
Neked ez való.
Ultra (790 Ft)
90 napig érvényes
max. 5000 karakter
napi 3 auto up
akár 10 kép
7 nap háttérszínezés
1 nap előresorolásHa még 90 nap után sem megy el valami, akkor
1. Értéktelen lehet mások számára, s nem eladni, hanem bontóba kellene vinni.
2. Tedd fel őket ebay-re, ott sohase avul el (akár ide linkelheted), de az ebay-es eladások után fizetni kell ott százalékot, PayPal-es pénzutalás után még további százalékokat...
3. Ha valaki C64-et árul, az egy áruló
(nem illik eladni) -
guess.who
senior tag
Kicsit talán off, bár témába is vág: valamelyik moderátor/oldalgazda/fejlesztő magyarázza már el nekem, kérem szépen, hogy miért jó az, hogy ha lejárt egy hónap után a hirdetés, akkor azt csak pénzért lehet megújítani? Lentebb írta már más is, hogy káosz lesz ebből, és így is van: fölöslegesen foglalja a hirdetés és a képei is a tárhelyet, hiszen kénytelen az ember újból és újból bemásolni és feltölteni mindent - merthogy a képeket sem lehet áthúzgálni a másik hirdetésből... Arról nem is szólva, hogy ki a szösz nézegeti a sok évvel ezelőtti, de azóta lassan már ötven másik példányban létező lejárt hirdetését?

A "pénz kell" részt hagyjuk, engem a többi, logikus érv érdekelne. Köszönöm!
-
csibe1
veterán
Ez az új apró egyre jobb lesz.

Ja, bocsi, nem is.
Múltkor már írtam a mentett hirdetések miatt, azt a választ kaptam hogy bogarásszam ki és a mentett hirdetést és húzzam a lista tetejére. Tök jó tipp, mert nem volt jó a régi verzió, hogy felülre került a legutóbb mentett hirdetés. Mentenék ma is párat, felhúzom a lista tetejére erre egyszercsak eltűnik. Oké, szuper; törlöm a hirdetésen lévő gombbal, újra mentem, lista eleje, ugyanaz. Véletlenül észrevettem, hogy nem törlődött hanem random beszórta valahová, nem engedi a lista elejére tenni.
Finoman szólva elég idegesítő.
Meg lesz ez valamikor normálisan csinálva? -
-
Ataxia
tag
Sziasztok
Laikus kérdés, de nagyon zavaró számomra, hogy nem tudok bejelentkezve maradni a hardveraprón.
Pár kattintás után folyton kiléptet a rendszer és újra jelentkezhetek be.Mit tudnátok tanácsolni ezzel kapcsolatban?
( miutan ezt a szoveget megirtam megint kidobott es jelentkezhettem be ujra)
-
Charx
senior tag
Hogyan lehet szűrni a hirdetéseket egy adott városra? Ha csak a Budapesti holmikat akarom látni.
-
válasz
ZoltánZoltán
üzenetére
A "márka" nem tűnik el, csak nem látszik. Ha nem módosítasz, akkor megmarad.
Persze ez így nem kafa, de addig is jó tudni...
-
Ötlet, fejlesztési javaslat
A hirdetéseknél a Jegelve funkció egyeseknek szinte láthatatlan, nem látják azt a pici hópihét.
Rengeteg a felesleges telefon, és levél.
Ezt csak azok érzik át, akiknek folyamatosan legalább 20-40 hirdetésük van fent, mint nekem
Úgy gondolom nagyrészt a kereskedők építik át ezt az oldalt, mivel ők fizetik a legtöbb hirdetéskiemelést
Kedves hardveraprósok ezt a problémát szerintem orvosolni kellene
A régi felületen emlékeim szerint, a Jeget hirdetés megnyitásakor az első képen azonnal látható volt keresztben nagy betűkkel a felirat "JEGELVE"Valamint a hirdetés újraszerkesztésekor mindig eltűnik a TOVÁBBI OPCIÓKNÁL a MÁRKA, ezt minden szerkesztéskor újra be kell írni, nem tudom mi ennek az oka
Amúgy szuper az új felület, már megszoktam

Tisztelettel: Zoltán

-
Rimuru
veterán
Debug adatokhoz odarakhatnal egy `copy to clipboard` gombot.
-
tuki2200
senior tag
Szerintem jo lenne, ha mobil nezetben is elerheto lenne kommenteleskor legalabb a linkeles meg a spoiler gombok, ne adj Isten a emojik
-
dqdb
nagyúr
válasz
laszlohu
üzenetére
A PH a fórumában a felhasználók által HTTP-t használó külső tárhelyről linkelt képekkel nem sok mindent tud tenni, ezek miatt "nem biztonságos" az oldal (legfeljebb annyit, hogy egy beállítás hatására az ilyen képeket linkké alakítja a motor). Az oldal többi része rendben van, én úgy látom.
Attól, hogy egy oldal HTTPS-t használ, nem nevezhető biztonságosnak, a böngészők is most már csak legfeljebb a kapcsolatra mondják, hog biztonságos, ami igaz is. Annak, hogy megfelel egy cég a GDPR-nek, és annak, hogy te kliensként HTTP-t (is) használó oldalon jársz, semmi köze egymáshoz. A gyerek és fürdővíz tipikus esete.
-
laszlohu
addikt
Jó lenne, ha a PH -t is biztonságos oldalnak jelenítené meg a böngésző, és nem azt írná, hogy
nem teljesen biztonságos.UI. a GDPR miatt elvileg a munkahelyi gépen már nem látogathatunk, csak és kizárólag
biztonságos oldalt. -
regener
veterán
Emailes feliratkozás gomb direkt nincs HA-n az oldalsó listákban?
Hirdetés feladásnál lehetne egy olyan opció hogy "Cserélne" és egy "Ár megegyezés szerint", mert jelenleg nem lehet 0-t megadni árnak és sok hirdetés kiesik ha csak 1 vagy ha 99999999-et írnak be ez miatt az eladók. Cserére pedig kereshetek, valaki kiírja hogy "csere is", valaki hogy "csere nincs" és máris hiába szűrök a csere szóra.
Esetleg "Beszámítás" hasonlóképpen mint a csere?A kerülendő szavak pedig direkt olyan hogy csak akkor funkcionál ha adok meg keresendő szót is? Hasonlót kérdeztem már, de nem emlékszem válaszra.
Leszólni ér, csak kérdezgetek

-
válasz
"VAN MINDEN"
üzenetére
Szia!
Már megjelenik ott, javítottam.
-
-
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mindig annyit kapsz, amennyit fizettél. A kifizetés időpillanatától indul minden a fizetős szolgáltatás. Persze ha már eleve van a fizetésen valamennyi nap szolgáltatás és vásárolsz még, akkor meghosszabbodik.
Tehát ha bármely hirdetéshez veszel egy 30 napos "plusz" csomagot, akkora kifizetés pillanatától számít a 30 nap. Kivéve ha már volt mondjuk 15 napnyi "plusz" csomag, ebben az esetben hosszabbodik, azaz 45 nap múlva fog lejárni. Minden egyéb szolgáltatás is működik, azaz az egyéb csomagok, kiemelések, prémium tagság is.
-
Üdv!
Egy olyan javaslatom lenne, hogy amikor létrehozok egy fizetett hirdetést és azt teszem azt csak 3 nap múlva aktiválom be akkor onnantól számolja a 30 napot mert már sajnos belefutottam a figyelmetlenségem miatt, hogy csak 25 napért fizettem
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest