2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mobilearsenal - ugyanaz, angolul

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sok-sok munkával elkészült a Mobilarena nemzetközi változata, amely egy ideje elérhető, de nagyjából mostanra állt össze.

[ ÚJ TESZT ]

Kedves Olvasók!

Sokan és sokat dolgoztunk rajta, és most már ennek látható jelei is vannak. Parci és Panther a motort, napos a grafikát, Szaszati és EQMontoya pedig a fordítást végezte azért, hogy hivatalosan február 11-én bemutathassuk elsősorban nektek, másodsorban pedig a teljes világnak új, angol nyelvű, s remélhetőleg a hazaihoz hasonló sikerességű international mobilos portálunkat, amelynek neve:

MobileArsenal.

Régi terv volt ez, most vált valóra. Törzsolvasóknak ismerős a design, a világ többi része reményeink szerint most fog megismerkedni a RIOS5-tel. Bugfix stádiumban vagyunk, már a dolgok 90-95%-a angolul működik, ami még nem, azt folyamatosan fordítjuk.

Az a helyzet, hogy - kissé talán nagyképűen - úgy ítéltük meg, hogy a Mobilarena világviszonylatban is elég friss, naprakész és tartalmilag vállalható ahhoz, hogy ne csak ti, magyarul értő felhasználók találjatok meg rajta remélhetőleg minél több és egyre több információt, hanem ezzel kiléphetünk a világ elé is.

Ismeretlen terület ez számunkra. A várható látogatók számát megtippelni sem tudjuk, a sikerességet és a nyereségességet sem. Teszünk egy próbát, mert hiszünk benne, hogy tudunk olyan oldalt csinálni, amely nem csak a hazai piacon állja meg a helyét, hanem nemzetközi viszonylatban is kedvező fogadtatásra talál.

Természetesen a magyar oldal továbbra is kitüntetett szerepet kap. Híreink, tesztjeink és egyéb írásaink fordítása van/lesz a Mobilearsenal lapjain, semmi olyasmi nem lesz "odaát", amely magyarul ne lenne elolvasható.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.