Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Amióta digis vagyok van, hogy 1 órán belül 3-4-szer is kiléptet a fórum. Más eszközről nem szoktam belépni. Be kéne pipálni, hogy ne kösse IP címhez a bejelentkezést?
-
törölt tag
Sziasztok,
A párom tegnap regisztrált a gépemről, mára már ki is tiltottátok, én meg kaptam egy figyelmeztetést, hogy tilos a többszörös regisztráció...
Ezzel kapcsolatban mit lehet tenni? -
Strezi
őstag
Tisztelt PH-sok

Egy ideje megint elkezdtem látni az általam letiltott felhasználó hozzászólásaira adott válaszokat

Ez az én lelki nyugalmamat nagyban zavarja, mert pont nem vagyok kíváncsi rá hogy a "röffenéseire" mások válaszolnak... Nekem tökéletes volt az eredeti felállás, hogy ezeket sem láttam.Lehetne erre opció, legalább?
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Röviden nem. Hosszabban: [link]
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
úgy értettem a legrégebben regelt tag kicsoda?
hasonló lapcsaláddal kapcsolatos topikot nem tudtam, bocsi

-
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Tényleg ennyire nem megy a keresés?

-
beg
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
"ebbe a topikba várjuk az Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési tippeket, javaslatokat."
-
DrojDtroll
veterán
ki a legidősebb tag az lapcsaládon?
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Sehogy.
Csak úgy tudod beállítani, hogy utána mindenhonnan az utolsó blokkra irányít át.
(vagy megvárod, hogy új hsz érkezzen oda)
fszság, de ez van. -
válasz
Black_Raven
üzenetére
Inkább használd a kedvencek funkciót erre, s van lehetőség a beállításaidnál, hogy ami kedvenc, az ne látsszon az itt szóltam hozzá listádban.
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Idorendi sorrendben kapod ezt a listat, azert kerult most ez az elso helyre, ha mashol hozzaszolsz az fole kerul majd, ertelemszeruen a tobbi egyet lejjebb csuszik.
-
Black_Raven
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Igen, de maga a listát én állitottam össze.Mivel a rendszer dobott 20topikot.Utána én amit nem tartottam fontosnak töröltem, erre a rios dobott helyette másik topikot, az ezekszerint 60-ból. És stb, így alakitottam ki a 20 topikot amit szeretnék látni/fontosabb nekem. De az utolsót siokszor töröltem, és nem volt már több topik ahol hszt írtam.Remélem érthető voltam.Tehát, ide irtam 1 hszt, erre beteszi első helyre, és törli a huszadikat.És ha innen már nem várok választ, törlöm ezt a Javitsuk a Prohardvert, és visszakapom a huszadikat
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Milyen ugyanazt? Minden topikból csak egyet mutat, az utolsó hsz-ed.
-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Annyi topikot kitöröltél onnan, hogy csak 19 maradt. Pedig van egy kis ráhagyás, 60 topikot tárol a lista, ebből az első X-et jeleníti meg.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok. Az "itt szóltam hozzá,, topik mutatót mivel tudnám rávenni hogy 20 topikot mutasson, ne 19-et(20-ra van beállitva)
-
föccer
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Regota hianyolok egy olyat hogy a reszletes keresobe lehessen olyat allitani johy off hozzaszolasokat ne listazzon illetve hogy csak a kiemelt hszekben keressen. Ez utobbival vegre ertelnet nyerne a hsz kiemelese, mert a mostani allapotban nem sok jelentosege van. TG- ha megkapnak a kiemelesre a jogot akkor a szakmai topikok hasznalhatosaga kereshetosege jelentosen javulna.
Van tervben ilyen az uj rendsuer slatt?
-
Böngészők bénák, majd javítva lesz.
-
Az megoldhato lenne, hogy a kepeket ne forgassa el a rendszer? Mikor rakattintasz mar jol nyitja meg, csak a forumban van elfordulva.
-
Amire kitalálták, arra tökéletesen elég, aki meg sok dolgot akar megosztani, annak meg ott a GDrive/Dropbox/Box/stb

Legfeljebb annyit lehetne egyszerűsíteni ezen, hogy ha lenne lehetőség arra, hogy a PH felületéről meg lehessen nyitni ezek bármelyikét, ott kiválasztani a megosztandó file-t, majd azzal létrejönne egy link, ami beilleszthető lenne, és azt el lehetne küldeni hsz-ben.
Így nem kellene még az adott tárhely felületén kézzel megosztani, hanem ilyen beépülő módon ezt gyorsan meg lehetne csinálni.
Mondjuk ezt nemtom, mennyire lehetséges, van-e erre mód biztosítva a tárhelyszolgáltatók felől

-
asdf_
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mint írtam, minden tiszteletem, de azért valljul be, hogy az a 20MB sz***a sem elég szinte,aki aktívan szeretné használni a fórumot vagy a blogot...
HAVI 20 megabyte. Esszel csinalva az 100-200+ kep havonta. Mire nem eleg az, de most tenyleg?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Egy hónapnál régebbi képeket nem lehet törölni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
üzenetére
Minden tiszteletem...de az egész lapcsalád használatához csupán 20MB? Az 15db kép(átlagosan), amit megosztanak általában...egy logot is felesleges bemásolni(bár sokan ezt sem tudják), mivel arra is van alkalmas egy felhős megosztás, vagy mondjuk a pastebin...főleg aki blogozik és blogjaiban feltett kép(ek) is arra csöppnyi 20MB-ra vannak korlátozva... Mint írtam, minden tiszteletem, de azért valljul be, hogy az a 20MB sz***a sem elég szinte,aki aktívan szeretné használni a fórumot vagy a blogot...persze, van aki egyáltalán nem használja ki... Ha még fájlmegosztásra is kiterjesztenék azt a csöppnyi 20MB-ot, akkor már tényleg el lehet lehetetlíneti az aktív és vizuális segítségeket...
Másrészről: az üzemeltetőnek egyel több hibafaktor az üzemeltetésben, sokkal több munka a karbantartáskor...szerintem a userek közül nem sokan vannak akik a topikokba pl a 1-2éve feltöltött képeket takarítja magától...
Én ezért is nem támogatnám az ötletet, vagy prémium fiókhoz kötném, eleve adott a nagyobb tárhely is amivel ki lehetne használni ezt a funkciót
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Pont elég lenne arra, hogy pl logokat, reportokat fel tudjon tölteni az ember, és ne a fórumot rombolja szét wall of text-tel. Nem egyből linux iso-k tárolását kell elképzelni, mert az azért valóban nonszensz lenne.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Mikorra tervezitek,hogy a privát üzenetek olvasottságát kiírni,vagy jelezni valamilyen színváltozással..nagyon jo lenne..köszi,üdv! -
Rimuru
veterán
Szavazasoknal nem arta egy eredmenyek megtekintese (es/vagy mondani a kiiroknak hogy csinaljanak egy "Csak az eredmeny erdekel/kiscica/stb" lehetoseget, ilyet nem szoktak csinalni).
-
dqdb
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Én a szigorítás irányából kérdeznék: nem lehetne tiltani aláírásban a legtöbb böngészőben színesen megjelenő emojikat? Ezek pont szembe mennek a szolid, a lényegről figyelmet el nem vonó koncepciótokkal (bár mostanában már mintha nem futottam volna bele ilyenbe, 1-2 hónapja még rendszeres volt).
Rendereléskor egy linkifier lefuttatása az aláírásokon hasznos feature lenne, persze a koncepciótoknak megfelelően azt vizuálisan nem kellene hangsúlyozni, hogy ott van egy link (azaz változatlan szín, semmi aláhúzás és hasonló), de mégis kattintható lenne.
-
Argos
őstag
Meg lehetne oldani, hogy az új felületen formázható legyen az aláírás és az adatlap?
Nem kellene teljes értékű, de a rendezés, félkövér, dőlt, link hasznos lenne. -
DrojDtroll
veterán
-
Varhato esetleg olyan opcio, hogy bizonyos emberek blogjait, vagy bizonyos blogokat el lehessen tuntetni? Mikor mar tizedszerre futok bele a mi ertelme az eletemnek es ehhez hasonlo blogokba, kezd idegesiteni. Van eleg bajom anelkul is, hogy mas problemaival legyek elfoglalva, amivel orvosnak kene foglalkozni alapbol.
Koszonom!
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne erre igény meg ezt nagyon át kéne gondolni.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
lezso6

-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha nem, áthelyeztetem.
Kb egy hete nem tudok belépni mobil Chrome böngészőn a H.A-ra "kapcsolata a webhellyel nem biztonságos" hiba(?) miatt.
Opera minin minden ok, de sokkal lassabb mint a gugli.
Két napja asztali Firefox böngésző kezdte el ezt a műsort.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
DrojDtroll
veterán
Jó volna ha be lehetne állítani, hogy a logout-os bejegyzéseimhez tartozó minden kommentről kapjak emailt.
Ezt most úgy érem el, hogy gyorsan írok egy hsz-t és így már be tudom állítani az email értesítőt.
Jó volna, ha nem kellene így szemetelni és volna ilyen opció.
-
Espla
aktív tag
A https://prohardver.hu/robots.txt-ben található https://prohardver.hu/sitemap.xml fájl nincs kitöltve.
-
Rimuru
veterán
Ez mi mar?

Fórumok » Szupertitkos »
-
Rimuru
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Aztan ez hol tunteti el a lapcslad tobbi reszen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem amugy 0.7-re van allitva, igy el tudom olvasni de latom azt is hogy spolier tagban van. -
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Akkor a sütitörlős folyamat után lépj be a fórumon (PH, LO, GP, MA, ITC) és úgy menj át az apróra. Ezekbe régebben én is belefutottam, csak így sikerült megoldani.
Az apró is meg fog javulni hamarosan, ahogy azt a gépház üzenetében is olvashattátok.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
1. Próbáld ezt: sütik
2. A mobilos felület már úgy marad, ahogy van, nem lesz fejlesztve. Lesz helyette reszponzív felület, ami ellenben sokkal jobb lesz és a funkciókról sem kell majd lemondani. Csak ki kell várni.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nekem nem kimondott logout.hu-s észrevételem lenne. Azt a fejlesztők közül észrevették már hogy pl. Belépek hardveraprón és egy mentett fórumra kattintok ami a prohardverre visz át újra be kell lépni? A régi rendszerben ez automatikus volt,vagy beléptetve irányított át...ez elég idegesítő... A mobilos felületen is lehetne dolgozni még, pl a a mentett topikokat is mutassa, meg a privát üzeneteket ...mert jelenleg elég körülményes a navigálás mobilos oldalon...
-
Lenry
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
biztosan, de nem értek a webprogramozáshoz
-
Lenry
félisten
az új RIOS-ban nem lesz véletlenül egy "sz*rok a spoilerekre" gomb, amivel automatikusan felfedésre kerül a spoiler tag által elrejtett szöveg?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Végülis a havi 20 MB-ba éppen mehetne bármi.
-
beg
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Te adod a háttértárat hozzá?
Valakinek azt meg is kell venni. -
DrojDtroll
veterán
Fájl feltöltés lehetőségén még nem gondolkodtatok?
-
Bjørgersson
félisten
@lezso az új felületen megoldható lesz, hogy az itteni képfeltöltő kisebb thumbnailekkel dolgozzon? Mondjuk olyan 120 px szélesekkel? Csak azért kérdem, mert szerintem sokkal igényesebb lenne, ha pl egy hozzászólásba valaki több képet tölt fel, akkor nem egymás alá szúródik be a sok 480 px széles thumbnail, hanem valami ilyesmi rendezésben. Ráadásul a szélesebb fórummal több kép is férne egymás mellé. Valamint ha a beszúrt képek a hírekben, Logout bejegyzésekben is működő galériával lennének nagyíthatóak, lapozhatóak.
Megoldhatóak ezek?
-
Argos
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tök hasznos lenne egy preview ablak amikor vki hsz -t ír.
Ebben a végső, megjelenítésre kerülő, formázott (read only) kinézete lenne az épp aktuális tartalomnak ami a szerkesztőablakban van.
Gondolom már korábban is felmerült hasonló ötlet/kérés (sajnos nem kerestem vissza a topikban).
Ha igen, akkor miért lett elkaszálva?
Ha nem, akkor miért nem lett még megvalósítva?
Nagyon semmilyen technikai akadálya nem lenne sztem.
A legtöbb "normális", modern fórumon már a kezdetek óta létező feature. -
-
beg
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
3 hónapot hozzádobtak ingyen az 1 évhez, az nem volt elég első körben?

-
föccer
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az előfizetőknek volt egy díjmentes hosszabítás.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hatalmas feature